Search Posts

Svensk-miljøforskning-Miljödatanämndet


SVENSK MILJØFORSKNING 1980

Der er i Sverige udgivet et katalog med beskrivelser af mere end 1800 projekter og rapporter indenfor miljøområdet. Det giver oplysninger om de pågældende projekter og adresser på forskere og institutioner. Forskning om arbejdsmiljø og naturbevarelse medtages. Oplysningerne stammer fra en registrering som Miljödatanämndet foretager i databasen SERIX. Talt er 9000 referencer lagret i databasen. Katalogen "Svensk Miljöforskning 1980" koster 45 sv.kr. og kan bestilles fra Liber Distribution Forlagsorder, 162 89 Vellingby. Tlf: 08/890200. Sveriges Natur nr.7, dec-80, s.306

Artiklen her bragtes i BioNyt nr. 3

Tegn abonnement på

BioNyt Videnskabens Verden (www.bionyt.dk) er Danmarks ældste populærvidenskabelige tidsskrift for naturvidenskab. Det er det eneste blad af sin art i Danmark, som er helliget international forskning inden for livsvidenskaberne.

Bladet bringer aktuelle, spændende forskningsnyheder inden for biologi, medicin og andre naturvidenskabelige områder som f.eks. klimaændringer, nanoteknologi, partikelfysik, astronomi, seksualitet, biologiske våben, ecstasy, evolutionsbiologi, kloning, fedme, søvnforskning, muligheden for liv på mars, influenzaepidemier, livets opståen osv.

Artiklerne roses for at gøre vanskeligt stof forståeligt, uden at den videnskabelige holdbarhed tabes.

Leave a Reply