Search Posts

Sådan indsættes tekst der er i HTML i wiki-programmer

You can add the HTML as a widget to the page by going in to edit the page, selecting the Widget icon, selecting Other HTML, and entering in your page text.

BioNyt Videnskabens Verden (www.bionyt.dk) er Danmarks ældste populærvidenskabelige tidsskrift for naturvidenskab. Det er det eneste blad af sin art i Danmark, som er helliget international forskning inden for livsvidenskaberne.

Artiklerne roses for at gøre vanskeligt stof forståeligt, uden at den videnskabelige holdbarhed tabes. Et rigtigt godt blad, der udfylder et formidlingstomrum mellem forskere og interesserede i naturvidenskab, skriver en læser. "Et af de eneste 'organer', der er brugbart til at følge med og holde sig i faglig form", skriver en anden læser. Endnu en læser skriver: "Bladet udfylder en meget vigtig rolle ved at bygge bro mellem forskning og resten af samfundet, der kan have svært med at følge med i det hæsblæsende tempo, der præger forskningen i disse år. Bladet burde findes på bibliotekshylderne på alle skoler og gymnasier i Danmark." En folkeskolelærer skriver: "dybt forklarende til detaljen". Bladet støttes af Tipsmidlerne.

Bladet sælges i abonnement: 485 kr/år (studerende 385 kr), 585 kr/år for institutioner. Bladet udkommer ca. 4 gange årligt samt med artikler på www.bionyt.dk. Index til alle artikler: www.bionyt.dk. Alle tidligere numre kan købes.

Hvad er BioNyt Videnskabens Verden? (vis/skjul i venstre kolonne).
Emner i BioNyt Videnskabens Verden? (vis/skjul i midterste kolonne).
Pris for BioNyt Videnskabens Verden? (vis/skjul i højre kolonne).

Bladet bringer aktuelle, spændende forskningsnyheder inden for biologi, medicin og andre naturvidenskabelige områder som f.eks. klimaændringer, nanoteknologi, partikelfysik, astronomi, seksualitet, biologiske våben, ecstasy, evolutionsbiologi, kloning, fedme, søvnforskning, muligheden for liv på mars, influenzaepidemier, livets opståen osv.

Tegn abonnement på BioNyt Videnskabens Verden (www.bionyt.dk)

external image logo.gif

Leave a Reply