Search Posts

Printere og printerdrivere

Problem: Hvordan får man en computer til at udskrive på en printer?
Løsning: Vælg en printerdriver fra Internettet, f.eks.
http://www.oki.dk/support/overview/drivers/results.aspx?prodid=tcm:81-3906-16&search=1&OSId=Mac%20OS%20X&languageId=&type=|Drivers
(for en Mac OSX Lion udskrift på en Oki 3200N printer.)

Denne download indeholder en "installer" som kopierer printer-software til din harddisk. Når installationen er færdig skal man tilføje printeren under "Systemindstillinger" ("System Preferences" > "Print & Fax"). Installationen startes i det nævnte eksempel ved at klikke på mappen "file://localhost/Volumes/C3200n%20C5200n%20C5250n/OKI%20C3200n%20C5200n%20C5250n.mpkg/" (hvis der spørges efter et password kan trykkes ENTER for det tilfælde at der ikke er noget password).

Tegn abonnement på

BioNyt Videnskabens Verden (www.bionyt.dk) er Danmarks ældste populærvidenskabelige tidsskrift for naturvidenskab. Det er det eneste blad af sin art i Danmark, som er helliget international forskning inden for livsvidenskaberne.

Bladet bringer aktuelle, spændende forskningsnyheder inden for biologi, medicin og andre naturvidenskabelige områder som f.eks. klimaændringer, nanoteknologi, partikelfysik, astronomi, seksualitet, biologiske våben, ecstasy, evolutionsbiologi, kloning, fedme, søvnforskning, muligheden for liv på mars, influenzaepidemier, livets opståen osv.

Artiklerne roses for at gøre vanskeligt stof forståeligt, uden at den videnskabelige holdbarhed tabes.

Leave a Reply