Search Posts

Pressemeddelelser

http://www.vocast.dk/om-os/

mynewsdesk (gratis testperiode på 10 dage; abonnement koster ca. 30.000 kr årligt)
[BioNyt Videnskabens Verden] [https://publish.mynewsdesk.com/dk/welcome 17-27jan]

http://presseudsendelser.dk/ Pressemeddelelser.dk (275 kr+moms for én udsendelse)

ritzau.dk (2900+moms for én udsendelse)

meltwater.com (gratis demo)

pressport.dk (gratis at lægge en pressemeddelelse på deres hjemmeside, uden udsendelse)
[hsk] Overvågning af medieomtale koster ca. 800 kr pr. måned.

www.pressesystemet.dk (Gratis konto, 300 kr for udsendelse)
årsabonnement er 3000 kr. + moms.[hsk]

PRESSEMEDDELELSE 17 JAN 2017
Hareskovens svampe og natur er månedlige svampe- og naturture med udgangspunkt i Hareskov Station. Turene afholdes d. tredie søndag i hver måned året rundt.
Der er ingen tilmelding, og der er ca. 600 på turenes emailliste foruden en Facebookgruppe og annoncering i Svampeforeningens turblad (svampe.dk) og på hjemmesiden for BioNyt Videnskabens Verden (bionyt.dk). Seneste tur var nr. 78.
Baggrunden for turene er at dette sted besøges af særlig mange børn (børnehaveklasser og skoleklasser) samt forældre med børn, og tanken er, at man ved at give en grundig beskrivelse af et sådant lokalområde kan gøre det lettere for pædagoger og lærere at vejlede i, hvilke organismer (svampe og andet), som man finder på stedet.
På den seneste tur d. 15. jan. 2017 fandt de 11 deltagere, der deltog på denne vintertur, f.eks. et kranie af grævling, så fiskehejre og musvåge, hørte bogfinke, musvit, blåmejse og gærdesmutte, fandt grankogle bearbejdet af mus samt fandt ca. 30 svampearter på ca. 1½ time.
Turene dokumenteres med foto og artslister på bionyt.s807.sureserver.com/hareskoven.

Der er tilknyttet en ledergruppe af svampekyndige. Projektet ledes af biolog Ole Terney, der er redaktør af BioNyt Videnskabens Verden (bionyt.dk). Deltagerne betaler 20 kr, men prisen for børn er MINUS 10 kr. Abonnenter af BioNyt Videnskabens Verden har gratis adgang, og ikke-abonnenter får et blad foræret, så de kan lære bladet at kende. BioNyt Videnskabens Verden er det ældste populærvidenskabelige tidsskrift om naturvidenskab i Danmark. Årsabonnement koster mellem 385 og 585 kr. (bionyt.dk)

Tegn abonnement på

BioNyt Videnskabens Verden (www.bionyt.dk) er Danmarks ældste populærvidenskabelige tidsskrift for naturvidenskab. Det er det eneste blad af sin art i Danmark, som er helliget international forskning inden for livsvidenskaberne.

Bladet bringer aktuelle, spændende forskningsnyheder inden for biologi, medicin og andre naturvidenskabelige områder som f.eks. klimaændringer, nanoteknologi, partikelfysik, astronomi, seksualitet, biologiske våben, ecstasy, evolutionsbiologi, kloning, fedme, søvnforskning, muligheden for liv på mars, influenzaepidemier, livets opståen osv.

Artiklerne roses for at gøre vanskeligt stof forståeligt, uden at den videnskabelige holdbarhed tabes.

Leave a Reply