Search Posts

Pop up vinduer

Når Google Chrome blokerer et pop op-vindue, vises der et ikon for Pop op-vinduerPop op-vinduer på adresselinjen. Du kan klikke på for at tillade, at der vises pop op-vinduer. Hvis du vil tilpasse pop op-indstillinger for bestemte websites, skal du gå til Chrome menuChrome menu > Indstillinger. I sektionen "Beskyttelse af personlige oplysninger" skal du klikke på Indstillinger for indhold for at justere pop op-indstillingerne.

Tegn abonnement på

BioNyt Videnskabens Verden (www.bionyt.dk) er Danmarks ældste populærvidenskabelige tidsskrift for naturvidenskab. Det er det eneste blad af sin art i Danmark, som er helliget international forskning inden for livsvidenskaberne.

Bladet bringer aktuelle, spændende forskningsnyheder inden for biologi, medicin og andre naturvidenskabelige områder som f.eks. klimaændringer, nanoteknologi, partikelfysik, astronomi, seksualitet, biologiske våben, ecstasy, evolutionsbiologi, kloning, fedme, søvnforskning, muligheden for liv på mars, influenzaepidemier, livets opståen osv.

Artiklerne roses for at gøre vanskeligt stof forståeligt, uden at den videnskabelige holdbarhed tabes.

Leave a Reply