Search Posts

Online biologi-spil

Tidsskriftet BioNyt Videnskabens Verden vil lave et online biologi-spil.

Hør om dette på Naturvidenskabsfestivalen 23.-27. sep. 2013, kom med forslag og prøv det selv på biologiportalen.dk.

BioNyt – Videnskabens Verden er det ældste populærvidenskabelige tidsskrift, som udgives i Danmark om for almen naturvidenskab. Det har aktuelle artikler om f.eks. stenalderkost, atomkraftulykker, DNA-studier af fortidsmennesker, opdagelse af Higgs-partiklen, alger til energi, klimaændringer, kostens betydning for livsstilssygdomme, opdagelse af planeter og supernovaer, teorierne om livets opståen osv.

Artiklerne gør vanskeligt stof forståeligt uden at den videnskabelige holdbarhed lider skade. Bladet henvender sig især til gymnasieniveauet, men holdes også af folkeskolelærere. En folkeskolelærer skriver: "Man skal tage sig tid til at læse det, da dets artikler er dybt forklarende til detaljen og kræver læserens fulde opmærksomhed".

Søg Google: ”BioNyt”.

Tegn abonnement på

BioNyt Videnskabens Verden (www.bionyt.dk) er Danmarks ældste populærvidenskabelige tidsskrift for naturvidenskab. Det er det eneste blad af sin art i Danmark, som er helliget international forskning inden for livsvidenskaberne.

Bladet bringer aktuelle, spændende forskningsnyheder inden for biologi, medicin og andre naturvidenskabelige områder som f.eks. klimaændringer, nanoteknologi, partikelfysik, astronomi, seksualitet, biologiske våben, ecstasy, evolutionsbiologi, kloning, fedme, søvnforskning, muligheden for liv på mars, influenzaepidemier, livets opståen osv.

Artiklerne roses for at gøre vanskeligt stof forståeligt, uden at den videnskabelige holdbarhed tabes.

Leave a Reply