Search Posts

Mailchimp – problemer og løsninger

PROBLEM: Verifikationsmails er på engelsk.
LØSNING: Man går til "List" – "SignupForms" – "General form" (hvis man har brug den) og går til "Translation" og vælger dansk.

PROBLEM: Der står nu: "Næsten færdig – Vi har brug for at bekræfte din e-mail adresse. For at fuldføre abonnementsprocessen skal du klikke på linket i e-mailen, vi lige har sendt til dig".
(UHELDIGT AT DER BRUGES ORDET abonnementsprocessen DA DET ER GRATIS. )
LØSNING: Der trykkes på valgblokken under "CREATE FORMS", og i stedet for "Signup form" vælges "Sign up thank you page". Derefter trykkes på EDIT:

Du kan få de danske oversættelser af alle meddelelserne på engelsk ved at kontakte BioNyt (www.bionyt.dk, username "bionyt" på denne side)

Tegn abonnement på

BioNyt Videnskabens Verden (www.bionyt.dk) er Danmarks ældste populærvidenskabelige tidsskrift for naturvidenskab. Det er det eneste blad af sin art i Danmark, som er helliget international forskning inden for livsvidenskaberne.

Bladet bringer aktuelle, spændende forskningsnyheder inden for biologi, medicin og andre naturvidenskabelige områder som f.eks. klimaændringer, nanoteknologi, partikelfysik, astronomi, seksualitet, biologiske våben, ecstasy, evolutionsbiologi, kloning, fedme, søvnforskning, muligheden for liv på mars, influenzaepidemier, livets opståen osv.

Artiklerne roses for at gøre vanskeligt stof forståeligt, uden at den videnskabelige holdbarhed tabes.

Leave a Reply