Search Posts

Insekter – avl

FÅREKYLLINGER:

ÆG:
Papkasser fyldt med æggebakker og plader af plast

FODERPLACERING:
foder på toppen af ​​kartonerne af papirplader

PRODUKTIONSINDRETNING:
Aspire Food Group:, Austin, Texas:
13.000 kvadratmeter – store rum med flere mindre rum hvor der er stablet hundredvis af kasser

PRODUCENTER I USA
Gabriel Mott, Chief Operating Officer i Aspire Food Group:, Austin, Texas. Gabriel Mott grundlagde virksomheden som en MBA-studerende i 2013 med en gruppe af hans McGill University klassekammerater, ved hjælp af $ 1 million i seedmoney fra Hult Prize, en opstartkonkurrence for iværksætteri. Holdet besøgte Thailand, Kenya, Ghana og Mexico.
Aspire har nu tre insektfarme i USA, Ghana og Mexico.
Aspire Food Group er en af ​​fire store gårde i USA, der avler insekter specielt til mad.
I 2015 har de kun 10 medarbejdere i USA, der hver arbejder lange dage. Det er næsten umuligt at finde erfarne cricket-avlere,

VINGER
De får deres vinger på deres afsluttende fase.

LEVESTED:
Kasser, hver er et hjem for fårekyllingerne

LIVSCYKLUS:
Seks uger livscyklus.

VARIABLE PARAMETRE:
Temperatur, fugtighed, foder, vand kilder, bolig

AFLIVNING:
industriel fryser.

SALGSLED:
Exo cricket-mel protein bar
Bitty Foods s cricket bagning mel.

MEDARBEJDERE:
Fordi fårekyllinger er ret hårdføre, behøver medarbejderne på jobbet, behøver ikke at være særlig dygtige.

RENSNING:
Efter hver seks uger livscyklus, tømmes rummene og renses før et nyt parti af fårekyllinger bringes ind. Dette sker tildels for at holde edderkopper ude – rævene eller ulve af cricket-landbrug verden.

TEMPERATUR:
Ideelle betingelser for at hæve fårekyllinger er mellem 30 og 35 grader Celsius

FUGTIGHED:
Ideelle betingelser for at hæve fårekyllinger er 40 til 70 procent fugtighed.

ÆGLÆGNINGSMEDIE:
Meget lidt indgriben er påkrævet: Når det drejer sig tid til avl, alle cricket avlerne skal gøre er at sted noget jord i kasserne for de insekter.

FLYTNING AF ÆG:
Når æggene er lagt tages de op af jorden og sættes til inkubation

REPRODUKTION
Hver hun lægger mellem 100 og 200 æg, men kun nogle af dem inkuberes for at begrænse af antallet af fårekyllinger der kan høstes ad gangen

ÆGKLÆKNINGSTID:
klækning fra æg sker efter ca en uge

UNGDOMSSTADIE:
I modsætning til bier eller myrer har græshopperne ikke et larvestadie, i stedet ske rklækning af et fuldt færdig individ fra æg og det vokser så frem til voksenalderen.

HØSTNING
Når det er tid til at høste placeres de voksne fårekyllinger i Ziploc to-pund poser til frysning.

ANTAL PR VÆGTENHED
I Ziploc to-pund poser er der omkring 1.000 græshopper pr. pund (pound)

TEMPERATURREGULERING:
Insekter får deres varme udefra og har meget lidt evne til at regulere deres indre temperatur. Når fårekyllinger bliver for kolde går de ind i en døs tilstand -det er deres biologiske respons og hvis de ikke varmes op igen sover indtil de dør.

Producers:
Big Cricket Farms er den første urbane cricketfarm i USA, og har eksisteret et år længere end Aspire cricketfarm
Kevin Bachhuber er administrerende direktør og grundlægger af Big Cricket Farms, der er baseret i Youngstown, Ohio.

ANTAL DYR:
På et givet tidspunkt er der omkring 6 millioner fårekyllinger i anlægget for Big Cricket Farms

PRODUKTION:
Big Cricket Farms, der er baseret i Youngstown, Ohio, høster omkring 140 pounds af fårekyllinger med et par dages mellemrum.
Efterspørgslen har været så robust, at i løbet af sommeren 2015 , er de ved at få endnu et nr. 2 anlæg op at køre som formentlig skal have mellem 4 – 8 mill. fårekyllinger på ethvert givet tidspunkt.

SALGSTIDSPUNKT:
Big Cricket Farms, der er baseret i Youngstown, Ohio sælger deres fårekyllinger efter fire uger før de er færdige til at blive leveret

PRIS:
Big Cricket Farms der er baseret i Youngstown, Ohio har hævet priserne måske seks gange.

FEDTPROCENT:
Fortalere siger at en af ​​de stærkeste argumenter for fårekyllinger er deres evne til at levere et magert animalsk protein – omkring 21 gram protein pr 100 gram kogt vægt, ifølge FN – medens oksekød har lidt mere protein ved 28 gram pr 100. (Dog , en nylig undersøgelse tyder på, at fårekyllingers potentielle protein kan være en anelse overvurderet.)

VANDFORBRUG:
Aspire: Deres insekter drikker vand gennem et biologisk nedbrydeligt plantemateriale, som selskabet senere komposterer.

FODER:
En lokal mølle blander et økologisk korn-baserede foder. Insektfarme tilføjer undertiden andre ingredienser for at styrke deres foder, såsom hørfrø og essentielle fedtstoffer for at øge niveauet af omega 3 fedtsyrer.

FEDTINDHOLD:
Megan Miller, der er grundlægger og CEO for Bitty Foods, har prøvet flere cricketfarmes pulvere og givet specifik feedback til producenterne. Til tider har deres pulver ikke fungeret for Bitty Foods, fordi for eksempel de har brug for at fedtindholdet i pulveret er relativt lavt, fordi det ellers ikke blander godt med andre ingredienser. Dette sker hvis insektavleren vælger at blande sit foder og begynde at fodre sine fårekyllinger med et højere fedtindhold.

Lovgivning:
Selvom de amerikanske insektavlere har avlet fårekyllinger som foder til fisk, høns og krybdyr i de sidste 70 år eller deromkring, er cricketavl for mennesker relativt nyt, og reglerne er ikke fastlagt. Så længe insekterne er i live er virksomheden ikke juridisk forpligtet til at skelne mellem fårekyllinger til foder og til konsum. Men når de dør og bliver en fødevare, skal de behandles på samme måde som enhver anden mad – cricketfarmeren skal så overholde de samme regler til mærkning, emballering, og levere af et konsekvent frosset produkt som en, der producerer poser af frosne blandede grøntsager.

NYE Fødevarer
For at finde en måde ind i de amerikanske fødevarer har Aspire undersøgt forholdene ved andre fødevarer, der er blevet mainstream for relativt nylig, såsom grønkål, quinoa og sushi. Mott mener at nøglen kunne være overtagelse af en stor fødevarevirksomhed, ligesom Cargill, Tyson, eller Monsanto. Big Cricket Farms har gennemført en teknisk gennemgang med en af ​​de store fødevarevirksomheder.

VIDEN:
Aspire er i øjeblikket på udkig efter en ekspert entomolog, der kan være deres direktør for forskning, og tilføre en vis autoritet til produktionen af ​​et produkt, som de fleste amerikanere stadig ser som en nyhed, ligesom en skorpion-slikkepind købt på et science center eller en orm i bunden af en tequila flaske.

KRAV:
Aspires nye plads skal være et professionel kvalitetsforhold, svarende til dyre-forskningslaboratorier – en standard langt højere end nogen anden husdyravl.

ARGUMENTER – ANTAL LANDE:
80 procent af verdens nationer spiser insekter, ifølge et tal, der ofte er blevet nævnt, men tallet er svært at dokumentere. Mott mener, at tallet er vildledende.

ARGUMENTER – ANTAL Mennesker:
Et mere forsigtigt skøn fra FAO siger at 20 procent af verdens forbrugere spiser insekter.

(FACEBOOK 28.SEP 2015 "facebookgruppen spiselige insekter")

Leave a Reply