Search Posts

Illustreret videnskab

Se her

Sådan finder du kilder

Illustreret Videnskabs skribenter skriver deres artikler på baggrund af en stor mængde research og kilder. Vi har ikke mulighed for at bringe kilderne i bladet, men på nettet kan du kigge skribenterne i kortene og se, hvilke kilder de har brugt.
Klik på søgefeltet i websitets øverste højre hjørne. Indtast titlen på den artikel, du vil finde kilderne til. Find artiklen i listen og klik på den. Artikler markeret med et pdf-ikon har en kildeliste tilknyttet.
external image pdfkilder.jpg

Tegn abonnement på

BioNyt Videnskabens Verden (www.bionyt.dk) er Danmarks ældste populærvidenskabelige tidsskrift for naturvidenskab. Det er det eneste blad af sin art i Danmark, som er helliget international forskning inden for livsvidenskaberne.

Bladet bringer aktuelle, spændende forskningsnyheder inden for biologi, medicin og andre naturvidenskabelige områder som f.eks. klimaændringer, nanoteknologi, partikelfysik, astronomi, seksualitet, biologiske våben, ecstasy, evolutionsbiologi, kloning, fedme, søvnforskning, muligheden for liv på mars, influenzaepidemier, livets opståen osv.

Artiklerne roses for at gøre vanskeligt stof forståeligt, uden at den videnskabelige holdbarhed tabes.

Leave a Reply