Search Posts

Icloud-AVR-Iphone-Airdrop

Brug af AirDrop på din iPhone, iPad og iPod touch 

Brug af appen Memoer 

Synkronisering af din iPhone, iPad eller iPod ved hjælp af iTunes på din computer 

Apple-support

Icloud.com vælges – og man bruger sit Applekonto-brugernavn (email) og Applekonto-kodeord (tillader ikke tre ens tegn efter hinanden). På Icloud kan du i FOTO f.eks. se de billeder, der er på din iphone (dvs. at hvis du med en usb-ledning flytter billederne over på en computer og sletter dem på din iphone, vil de også forsvinde fra Icloud.com. Dette kan skabe mere plads på Icloud (som umiddelbart har 5GB plads, hvis man ikke køber mere plads).

Bemærk at hvis du f.eks. har optaget lyd fra en tredieparts-app såsom AVR-appen, så vil lydfilerner herfra IKKE ses i Icloud (meget uheldigt – og derfor er det lettere at bruge en android-smartphone i stedet for en Iphone-smartphone!). Lydfilerne der er optaget med AVR-appen i en Iphone vil heller ikke ses, når man forbinder Iphone-smartphonen med en windows-pc.

Man kan i AVR-appen vælge ikonet, som ligner en mappe (og hedder "FOLDER") der ses nederst til venstre på din Iphone. Derved kommer man til skærmbilledet Folder" med tre muligheder "Deault", "Imported" eller "Deleted". Man kan her trykke på "DEFAULT" og ud for hver lydfil derefter trykke på ikonet til højre (hvorved man får følgende valgmuligheder: "Rename", "Edit", "Share", "Noise Reduction", "Move to…" (hvilket betyder "Move to Folder"), "Cancel". Hvis man her trykker på "Move to…" får man igen de tre valgmuligheder: "Deault", "Imported" eller "Deleted". [AVR-appen tillader kun tre folders i free version. Pro-versionen tillader flere. AVR Pro har funktionerne: saml flere lydfiler i een fil, skær bort i enderne, vis lydkurver og altså pauser, hurtig/langsom afspilning, gentagen afspilning, afspil ved tags]

AVR-appens lydfiler kan tilses på browersiden (via pc-computeren) p://lysmp.blyantzå.mast.kommay:doblnytår hvorfra flerne (titler vises ikke) an slettes; man kan også slette på AVR ved at bruge ikonet nederst til højre, og trykke affaldsspand-ikonet. Disse på smartphonen slettede filer slettes som ikke helt (som de gør på computeren som ovenfor) men lægges i DELETED mappen, med ved at gå til denne mappe kan alle filer slettes ved at trykke på affaldsspand-ikonet her. Måske er det muligt at lave drop-kommando fra browserskærmen men dette var ikke indlysende, og i stedet blev hver lydfil downloaded (højreklik på det downloadede for at se hvor det ender; ved tryk på denne fil afspilles filen fx med Itunes, men så vises kun titlen og ikke filens navn.

I stedet for AVR-appen kan man måske bruge MEMO-appen. Den skulle kunne flyttes til Itunes, men kun synkroniseres een gang. Eller den kan via "Airdrop" (en funktion som er indbygget i en Iphone) flyttes til en Mac-computer (men kan ikke bruges til at flytte MEMO-lydfilerne til en windows-PC. Airdrop-funktionen (som altså ikke kræver en usb-ledning) kræver at WiFi (og?) (eller?) bluetooth er aktiv, og overfører altså trådløst til Mac-computeren.

AVR-appen har i "Settings" (tandhjul-ikon nederst til højre) har punktet "Http" ("WiFi Instructions: Manage files your PC using Wi-Fi (Upload, Download, Edit…) Go to http://ole–iphone.ocal:9090/ Note: you must be on the same network).

På Iphone kan AVR (i tandhjul-ikonet) aktiveres vedrørende Google Drive (eller Dropbox, Box, OneDrive), hvorved en Share kan gøre filen tilgængelig via disse medier.

Leave a Reply