Search Posts

Hold styr på arbejdsopgaver og projekter

Når en arbejdsopgave er færdig (swipe på mobil-appen), den forsvinder, men kan findes på webudgaven af siden – se billedet hvordan du finder gamle "task completed" opgaver: BEMÆRK AT MAN KAN "UNDO" HVIS MAN KOMMER TIL AT SWIPE EN OPGAVE UDEN AT INTENTIONEN ER AT MARKERE DEN SOM "COMPLETED"
task-completed-view-old.jpg

Indstillinger af email-"notifications settings" (https://asana.com/guide/help/email/email-from-asana) kan kun ske her: (fra Profile Settings) (https://asana.com/guide/help/fundamentals/settings) i desktop web-versionen af Asana.

Hvis man kommer til at swipe en task på mobile appen har man markeret den som udført, og mobile appen vil kun vise ikke-udførte tasks.

Man kan finde sine udførte tasks sådan:

1. På mobilversionen søges efter task name (https://asana.com/guide/help/mobile/android#gl-search)

2. På desktopwebversionen ændres project’s View til også at vise udførte opgaver "completed tasks" (https://asana.com/guide/help/projects/views).

Tegn abonnement på

BioNyt Videnskabens Verden (www.bionyt.dk) er Danmarks ældste populærvidenskabelige tidsskrift for naturvidenskab. Det er det eneste blad af sin art i Danmark, som er helliget international forskning inden for livsvidenskaberne.

Bladet bringer aktuelle, spændende forskningsnyheder inden for biologi, medicin og andre naturvidenskabelige områder som f.eks. klimaændringer, nanoteknologi, partikelfysik, astronomi, seksualitet, biologiske våben, ecstasy, evolutionsbiologi, kloning, fedme, søvnforskning, muligheden for liv på mars, influenzaepidemier, livets opståen osv.

Artiklerne roses for at gøre vanskeligt stof forståeligt, uden at den videnskabelige holdbarhed tabes.

Leave a Reply