Search Posts

Google-drev-Google-drive-Googledrev

Websider kan kopieres til Word, men ikke derfra kopieres videre til Google Drev uden at billederne forsvinder. DERIMOD KAN BILLEDER KOPIERES DIREKTE FRA EN WEBSIDE TIL GOOGLE DREV! (Men altså ikke via Word, sådan: Webside -> Word -> Google Drev).

Med funktionen "SAVE TO GOOGLE DRIVE". Søg på internettet "Gem på Google Drev" eller på engelsk: "Save to Google Drive", tryk derefter på "Add to Desktop". Et ikon nær browserlinien for Google Chrome vil så vise Google Drev ikonet. Ved tryk her dannes en billedfil af hele websiden. Det har begrænset værdi, og det tager lang tid. Efterfølgende kan man trykke på CHANGE og få filen lagt i en undermappe, men det tager helt utrolig lang tid. Man kan også vælge at siden skal lagres som en billedfil af hele websiden (dette er standard), eller lagres som kun den synlige side, eller lagres som rå html, eller lagres som MHTML eller lagres som Google Doc.

Det er muligt at lave undermapper i Google Drev. Men når man kopierer noget ind i Google Drev ender det uden for undermappen. Man skal så trykke på ikonet, som ligner en mappe, og trykke på MOVE TO, hvorved filen kan vælges at blive flyttet til den undermappe, man ønsker.

Det er besværligt at sortere i undermapperne. Man skal vælge et ikon til højre der ligner en folder ("Open File Picker"), som muliggør at man finder undermappen. Derefter kan man sortere f.eks. efter titel på filerne i denne undermappe.

Leave a Reply