Search Posts

Fedme-Europa

I Europa er 40 procent af mændene i gennemsnit overvægtige og for kvindernes vedkommende er tallet 30%. Fordelingen er dog meget ujævn fra syd til nord i Europa. Det er klart nordeuropæerne som fører. Problemet i Europa er efterhånden så stort, at verdenssundhedsorganisationen, WHO, for et par måneder siden slog alarm, fordi forkert ernæring og overvægt efterhånden er årsag til 300.000 EU-borgeres liv om året. Kilde: www.jpdk/udland/artikel:aid=2044160/ .

Tegn abonnement på

BioNyt Videnskabens Verden (www.bionyt.dk) er Danmarks ældste populærvidenskabelige tidsskrift for naturvidenskab. Det er det eneste blad af sin art i Danmark, som er helliget international forskning inden for livsvidenskaberne.

Bladet bringer aktuelle, spændende forskningsnyheder inden for biologi, medicin og andre naturvidenskabelige områder som f.eks. klimaændringer, nanoteknologi, partikelfysik, astronomi, seksualitet, biologiske våben, ecstasy, evolutionsbiologi, kloning, fedme, søvnforskning, muligheden for liv på mars, influenzaepidemier, livets opståen osv.

Artiklerne roses for at gøre vanskeligt stof forståeligt, uden at den videnskabelige holdbarhed tabes.

Leave a Reply