Search Posts

Excel – undgå kæder til andre filer

Problem:
Hvordan afbryder man at en fil er kædet til andre datafiler? Jeg har ved copy/paste til andre excelfiler kommet til at bringe min excelfil til at være kædet til andre datafiler.

Det ønsker jeg bestemt ikke. Hvis jeg ændrer i de andre tilfældige filer kan jeg jo derved uforvarende komme til at ændre i min oprindelige excelfil.

Når jeg åbner min excelfil får jeg billedet, som ses her: http://webkomplet.eu/ (…)

Det vil sige, at jeg får valget mellem at opdatere kæderne eller ikke opdatere kæderne. MEN JEG VIL GERNE AFBRYDE KÆDERNE. For jeg risikerer jo på et tidspunkt at komme til at trykke på "opdater kæderne", og så ved jeg jo ikke hvad der sker af ulykker.

Løsning::
Data -> Rediger kæder ->Afbryd kæde

Tegn abonnement på

BioNyt Videnskabens Verden (www.bionyt.dk) er Danmarks ældste populærvidenskabelige tidsskrift for naturvidenskab. Det er det eneste blad af sin art i Danmark, som er helliget international forskning inden for livsvidenskaberne.

Bladet bringer aktuelle, spændende forskningsnyheder inden for biologi, medicin og andre naturvidenskabelige områder som f.eks. klimaændringer, nanoteknologi, partikelfysik, astronomi, seksualitet, biologiske våben, ecstasy, evolutionsbiologi, kloning, fedme, søvnforskning, muligheden for liv på mars, influenzaepidemier, livets opståen osv.

Artiklerne roses for at gøre vanskeligt stof forståeligt, uden at den videnskabelige holdbarhed tabes.

Leave a Reply