Search Posts

Computer – skærm går i sort – computer kører ok

Problem:
Efter at computeren har kørt i nogen tid går den i sort, ved tryk på en af tastaturtasterne lyser skærmen op i 1 sekund og går igen i sort. Ingen problem ved genstart – i en vis tid.

Løsning:
Prøv først at tilslutte en ekstra skærm. Hvis det er din computers skærm der er defekt vil du kunne bruge computeren, men den anden skærm som din skærm.

Det kan også være at ventilatoren blev for varm, rensning af støv hjælper måske. Man kan downloade et freeware program til temperaturkontrol ved at søge på google på modellen og teksten "too hot ". På Youtube findes videoer, som viser hvordan man kan komme ind til ventilatoren etc.

Tegn abonnement på

BioNyt Videnskabens Verden (www.bionyt.dk) er Danmarks ældste populærvidenskabelige tidsskrift for naturvidenskab. Det er det eneste blad af sin art i Danmark, som er helliget international forskning inden for livsvidenskaberne.

Bladet bringer aktuelle, spændende forskningsnyheder inden for biologi, medicin og andre naturvidenskabelige områder som f.eks. klimaændringer, nanoteknologi, partikelfysik, astronomi, seksualitet, biologiske våben, ecstasy, evolutionsbiologi, kloning, fedme, søvnforskning, muligheden for liv på mars, influenzaepidemier, livets opståen osv.

Artiklerne roses for at gøre vanskeligt stof forståeligt, uden at den videnskabelige holdbarhed tabes.

Leave a Reply