Search Posts

BioNyt-på-Bogforum

BioNyt Videnskabens Verden er på Bogforum-2013 i Bella Center, på stand C4-022 Udgivet den 10. november 2013 af Ole Terney ( webredaktør )
external image bogforum2013-11-09_150654.jpg
BioNyt Videnskabens Verden er på Bogforum i Bella Center, på stand C4-022 hvor der fredag og lørdag blev video-optaget i alt 13 interviews med forskere, både specialestuderende, PhD-forskere, postdocs og en professor, samt interviews af redaktøren af bladet. Bogforum fortsætter søndag 10. november 2013 hvor interviews starter kl. 12 på stand C4-022.

Tegn abonnement på

BioNyt Videnskabens Verden (www.bionyt.dk) er Danmarks ældste populærvidenskabelige tidsskrift for naturvidenskab. Det er det eneste blad af sin art i Danmark, som er helliget international forskning inden for livsvidenskaberne.

Bladet bringer aktuelle, spændende forskningsnyheder inden for biologi, medicin og andre naturvidenskabelige områder som f.eks. klimaændringer, nanoteknologi, partikelfysik, astronomi, seksualitet, biologiske våben, ecstasy, evolutionsbiologi, kloning, fedme, søvnforskning, muligheden for liv på mars, influenzaepidemier, livets opståen osv.

Artiklerne roses for at gøre vanskeligt stof forståeligt, uden at den videnskabelige holdbarhed tabes.

Leave a Reply