Search Posts

Billeder – ændring af type (svg, jpg …)

Billeder kan hentes fra wikimedia, f.eks. her
(Der vises i wikimedia altid kun 20 først, men man kan vælge at der skal vises 500; det skal man så gøre ved hver søgning). Det gøres nederst på siden. I øvrigt er det svært at overskue, da kun få billeder vises pr. skærmbillede. Man kan kopiere alle 500 billeder (det er det maximale antal) over i Word. Kopieringen tager meget lang tid, men i Word man man indstille zoom til 50% (evt. bruges 60%) så mange billeder kan overskues samtidig.

Man klikker på billedet, og på den nye side ses til højre "DOWNLOAD alle størrelser". Der trykkes på "Download". Vælg en størrelse. Filen kan hentes med funktionen "Kopier siden".

Hvis filen er en svg-fil kan denne konverteres
Dette kan gøres på siden her:
http://image.online-convert.com/convert-to-jpg
(det er gratis)

Hertil brugtes tidligere programmet contenta-converter som kunne købes for 200 kr på www.contenta-converter.com
(Konverteringen tager lang tid, men man kan konvertere mange billeder samtidig og tage en pause medens det sker. De konverterede filer bør lægges i en separat mappe, da de får samme navn, og efternavnet vises ikke altid).

Tegn abonnement på

BioNyt Videnskabens Verden (www.bionyt.dk) er Danmarks ældste populærvidenskabelige tidsskrift for naturvidenskab. Det er det eneste blad af sin art i Danmark, som er helliget international forskning inden for livsvidenskaberne.

Bladet bringer aktuelle, spændende forskningsnyheder inden for biologi, medicin og andre naturvidenskabelige områder som f.eks. klimaændringer, nanoteknologi, partikelfysik, astronomi, seksualitet, biologiske våben, ecstasy, evolutionsbiologi, kloning, fedme, søvnforskning, muligheden for liv på mars, influenzaepidemier, livets opståen osv.

Artiklerne roses for at gøre vanskeligt stof forståeligt, uden at den videnskabelige holdbarhed tabes.

Leave a Reply