Search Posts

Bier-spyt

Royal Jelly er et klæbrigt, tyktflydende mælket SPIT, der fås fra arbejderbiernes spytkirtler. Det er nødvendigt for korrekt modning af bidronningen og indeholder komplekse proteiner. Stoffet påstås godt mod alderdomssymptomer og osteoarthritis. Det er aldrig blevet bevist. Derimod er det blevet vist, at stoffet kan være farligt. Folk som har tendens til astma eller allergi kan få akut astma, åndedrætsproblemer, analylaktisk shock og endog dø af stoffet, som iøvrigt undertiden sælges under andre navne. En kvinde, som tidligere kun havde haft svage astmaproblemer fik 40 minutter efter indtagelse af to kapsler royal jelly, en puls på 130 slag i minuttet, hendes åndedræt var kun 10 svage suk hvert minut så svagt at de ikke kunne høres med et stetoskop og kvinden blev kun reddet ved hjælp af en VENTILATOR og en række lægemidler. Overraskende nok tog kvinden 6 uger senere igen royal jelly – med samme resultat, og igen overlevede hun. The Times 25/3-1996 [The Medical Journal of Australia og British Medical Journal samt bladet Hospital Update].

Tegn abonnement på

BioNyt Videnskabens Verden (www.bionyt.dk) er Danmarks ældste populærvidenskabelige tidsskrift for naturvidenskab. Det er det eneste blad af sin art i Danmark, som er helliget international forskning inden for livsvidenskaberne.

Bladet bringer aktuelle, spændende forskningsnyheder inden for biologi, medicin og andre naturvidenskabelige områder som f.eks. klimaændringer, nanoteknologi, partikelfysik, astronomi, seksualitet, biologiske våben, ecstasy, evolutionsbiologi, kloning, fedme, søvnforskning, muligheden for liv på mars, influenzaepidemier, livets opståen osv.

Artiklerne roses for at gøre vanskeligt stof forståeligt, uden at den videnskabelige holdbarhed tabes.

Leave a Reply