Search Posts

autisme4

18 brugere har anmodet om at deltage i denne wiki. Godkend eller afvis .
1 www.bionyt.dk | Min Wikis | Hjælp | Log ud www.bionyt.dkwww.bionyt.dk

uglesidenuglesiden
=UGLESIDEN ER ET SUPPLEMENT=
TIL Tidsskriftet BioNyt Videnskabens Verden external image bn147k21.jpg
/…

Gå til INDEX TIL UGLESIDEN
Gå til INDEX TIL BioNyt edit navigation

Autisme Redigere 03=Autisme kan begynde tidligt i hjernens udvikling=

Hjerner af mus med autisme-lignende symptomer udvikler neurale defekter når første kredsløb tager form

Dato: 31 januar 2017Source: University of MarylandSummary: En overbelastning af neurale forbindelser typisk observeret i autistiske hjerner begynder tidligt i pattedyrs udvikling, når de centrale neuroner i hjernen region kendt som hjernebarken begynder at danne deres første kredsløb, ny forskning viser. Ved at indkredse, hvor og hvornår autisme-relaterede neurale defekter først dukke op i mus, kunne undersøgelsens resultater føre til en stærkere forståelse af autisme hos mennesker – herunder eventuel tidlig indgriben strategies.Share:

FULL STORY


image udadtil 170131124146_1_540x360.jpgimage udadtil 170131124146_1_540x360.jpg
Disse billeder af musehjerner sammenligne laser scanning photostimulation kort over alle de neuroner, der er forbundet til en central neuron i kontrolmus (venstre) vs. mus doseret med valproat (VPA) for at inducere autisme-lignende symptomer (højre). Forskerne fokuserede på neuroner i underplade (SP) region, direkte under den udviklende cortex (CP eller kortikal plade), som styrer perception og adfærd. Den centrale neuron er markeret med hvid, og hver farvet firkant betegner en neuron, der har en direkte synaptisk tilslutning til den centrale neuron. Reds og appelsiner repræsenterer stærkere forbindelser sammenlignet med greens og blues, hvilket indikerer, at underpladebeslag neuroner i VPA-behandlede mus danner mange stærke forbindelser tidligt i udviklingen.
Credit: Daniel Nagode / Patrick Kanold

Autisme er ikke en enkelt tilstand, men et spektrum af lidelser, som påvirker hjernens evne til at opfatte og bearbejde information. Nyere forskning tyder på, at for mange forbindelser i hjernen kunne være i det mindste delvist ansvarlig for symptomer på autisme, fra kommunikations underskud til usædvanlige talenter.
Ny forskning fra University of Maryland foreslår, at denne overbelastning af forbindelser begynder tidligt i pattedyrs udvikling, når de centrale neuroner i hjernen region kendt som hjernebarken begynder at danne deres første kredsløb. Ved at indkredse, hvor og hvornår autisme-relaterede neurale defekter først dukke op i mus, kunne undersøgelsens resultater føre til en stærkere forståelse af autisme hos mennesker – herunder mulige tidlig interventionsstrategier.
Forskerne skitsere deres resultater i et forsknings-papir offentliggjort 31 Jan 2017 i tidsskriftet Cell Reports .
"Vores arbejde tyder på, at den neurale patologi autisme manifesterer sig i de tidligste kortikale kredsløb, der dannes ved en celletype kaldet underpladebeslag neuroner," sagde UMD Biologi professor og ledende undersøgelse forfatter Patrick Kanold. "Ingen har set på at udvikle kredsløb dette tidlige, i denne detaljeringsgrad, i forbindelse med autisme før. Dette er i sandhed en ny opdagelse og potentielt repræsenterer et nyt paradigme for autisme forskning."
Underpladebeslag neuroner danner de første forbindelser i udviklingslandene hjernebarken – den ydre del af den mammale hjerne, der styrer perception, hukommelse og, hos mennesker, højere funktioner såsom sprog og abstrakt ræsonnement. Som hjernen udvikler sig, de indbyrdes forbundne underpladebeslag neuroner opbygge et netværk af stillads menes at støtte andre neuroner, der vokser senere i udviklingen.
"The cortex er en meget vigtig region i den menneskelige hjerne voksne, der gennemgår en kompleks, multi-fase udviklingsproces," siger Daniel Nagode, en tidligere postdoc forsker ved UMD og ledende forfatter af undersøgelsen. "Fordi vores resultater implicerer de tidligste stadier af cortex kredsløb dannelse i en musemodel, de foreslår, at de patologiske ændringer, der fører til autisme kan begynde før fødslen hos mennesker."
At undersøge forholdet mellem autisme og underplade neuron udvikling hos mus, Kanold, Nagode og deres samarbejdspartnere begyndte med en veletableret musemodel for autisme. Modellen indebærer dosering musefostre med valproat (VPA) på dag 12 af deres 20-dages drægtighedsperioden ved at indsprøjte lægemidlet i moderen musen.
VPA har en kendt link til autisme hos mennesker og inducerer autisme-lignende kognitive og adfærdsmæssige abnormiteter i mus også. For eksempel vil normale nyfødte museunger udsender hyppige, højfrekvente lyde, når de er adskilt fra deres kuld, men VPA-behandlede unger ikke.
Forskerne brugte en teknik kaldet laser scanning photostimulation til kort forbindelserne mellem individuelle underplade neuronceller i hjernerne hos de museunger. Inden for den første uge efter fødslen, viste VPA-doserede mus nogle pletter af "hyperconnected" underpladebeslag neuroner. I modsætning hertil kontrol museunger doseret med almindelig saltvandsopløsning viste normale forbindelser i hele deres cortexvæv.
Ti dage efter fødslen, havde pletter af hyperconnected underpladebeslag neuroner blevet mere udbredt og homogen i VPA-doserede unger sammenlignet med kontrolgruppen hvalpe. Fordi underpladebeslag neuroner hjælpe lægge fundamentet for kortikale udvikling i alle pattedyr hjerner, kunne en krat af hyperconnected underpladebeslag neuroner i udviklingslandene cortex resultere i permanente hyperconnections.
"Underplade neuroner danner kritiske udviklingsmæssige strukturer. Hvis forringet deres tidlige udvikling, er senere udvikling af cortex også forringet," Kanold forklaret. "I en udvikling af menneskelig foster, denne fase er en kritisk gateway, når underplade neuron kredsløb er den mest rigelige."
Hvis den samme dynamik spiller i den menneskelige hjerne, kunne hyperconnections i udviklingslandene cortex resultere i de neurale patologier observeret i menneskelig autisme, sagde Kanold. Hos mus samt hos mennesker, det kritiske vindue af tid, hvor underpladebeslag neuroner udvikler er meget kort.
"Timingen af virkningerne er vigtig. Det hyperconnectivity i VPA hvalpe kun forekommer i små lapper et par dage efter fødslen," Nagode sagde. "Men efter 10 dage, den hyperconnectivity bliver meget mere udbredt."
Hos mus, underplade neuron udvikling finder sted det meste efter fødslen. Til sidst, de underpladebeslag neuroner dø og forsvinde, deres job gjort, som andre neurale kredsløb tage deres plads. Hos mennesker imidlertid de første underplade neuronforbindelser dannes i det andet trimester. Ved den tid mennesker bliver født, har de fleste af deres underpladebeslag neuroner allerede forsvundet.
"Vores resultater tyder på, at vi måske nødt til at blande sig ret tidligt at tage fat autisme," sagde Kanold. "The fostrets hjerne er ikke bare en lille voksen hjerne, og disse underpladebeslag neuroner er den store forskel. Der kan faktisk være andre udviklingsforstyrrelser, vi kan løse ved hjælp af denne information."


Story Kilde:
Materialer leveres af ** University of Maryland ** . Bemærk: Indholdet kan redigeres for stil og længde.


Deltagerne faldt i fire grupper: mennesker diagnosticeret med autisme-lignende tilstande, ADHD, begge eller ingen af delene.
Systemet lært at spotte forskelle mellem, hvordan grupperne reagerede. For eksempel folk med begge betingelser var mindre tilbøjelige til at hæve deres øjenbryn, når de så overraskende oplysninger.
Holdet spores også hoved bevægelse for at måle, hvor meget de frivillige opmærksomhed vandrede. Brug begge foranstaltninger, systemet korrekt identificeret mennesker med ADHD eller autisme-lignende tilstande 96 procent af tiden ( arxiv.org/abs/1612.02374 ).
Eric Taylor på Kings College London glæder potentialet i denne som et diagnostisk værktøj til disse betingelser. Men han siger, den bedste fremgangsmåde er stadig observere børn i daglige omgivelser.
Algoritmer vil ikke overtage fra lægerne enhver tid snart, siger Valstar. "Vi er ved at skabe diagnostiske værktøjer, der vil fremskynde diagnosen i en eksisterende praksis, men vi tror ikke, vi kan fjerne mennesker. Mennesker tilføje etik og moralske værdier til processen. "
Denne artikel på tryk under overskriften" Computer blev tegn på autisme og ADHD "

 1. Daniel A. Nagode, Xiangying Meng, Daniel E. Winkowski, Ed Smith, Hamza Khan-Tareen, Vishnupriya Kareddy, Joseph PY Kao, Patrick O. Kanold. Unormal udvikling af de tidligste Kortikale Circuits i en musemodel af autismespektrumforstyrrelser . Cell Reports , 2017; 18 (5): 1100 DOI: 10,1016 / j.celrep.2017.01.006
 2. University of Maryland. "Autisme kan begynde tidligt i hjernens udvikling: Hjerner af mus med autisme-lignende symptomer udvikler neurale defekter når første kredsløb tage form." ScienceDaily. ScienceDaily, den 31. januar 2017. <www.sciencedaily.com/releases/2017/01/170131124146.htm>.

https://www.sciencedaily.com/releases/2017/01/170131124146.htm

::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::

Nyheder & Technology
4 januar 2017

Journal reference :
Computer bruger facial stikord til stedet, hvis folk har autisme Af Matthew Reynolds
en algoritme, der analyserer ansigtsudtryk og hoved bevægelser kunne hjælpe lægerne diagnosticere autisme-lignende forhold og Attention Deficit Hyperactivity Disorder.
Der er ikke nogen simpel test for autisme eller ADHD , men klinikere normalt observere en persons adfærd som en del af vurderingen. "Disse er ofte co-forekommende forhold og de visuelle adfærd, der kommer med dem er ens," siger Michel Valstar ved University of Nottingham, UK.
Hans hold brugt maskinlæring at identificere nogle af disse adfærdsmønstre. Gruppen optaget video af 55 voksne, som de læser og lyttede til historier og besvarede spørgsmål om dem. "Mennesker med autisme ikke altid får de sociale og følelsesmæssige finesser," siger Valstar.
Deltagerne faldt i fire grupper: mennesker diagnosticeret med autisme-lignende tilstande, ADHD, begge eller ingen af delene.
Systemet lært at spotte forskelle mellem, hvordan grupperne reagerede. For eksempel folk med begge betingelser var mindre tilbøjelige til at hæve deres øjenbryn, når de så overraskende oplysninger.
Holdet spores også hoved bevægelse for at måle, hvor meget de frivillige opmærksomhed vandrede. Brug begge foranstaltninger, systemet korrekt identificeret mennesker med ADHD eller autisme-lignende tilstande 96 procent af tiden ( arxiv.org/abs/1612.02374 ).
Eric Taylor på Kings College London glæder potentialet i denne som et diagnostisk værktøj til disse betingelser. Men han siger, den bedste fremgangsmåde er stadig observere børn i daglige omgivelser.
Algoritmer vil ikke overtage fra lægerne enhver tid snart, siger Valstar. "Vi er ved at skabe diagnostiske værktøjer, der vil fremskynde diagnosen i en eksisterende praksis, men vi tror ikke, vi kan fjerne mennesker. Mennesker tilføje etik og moralske værdier til processen. "
Denne artikel på tryk under overskriften" Computer blev tegn på autisme og ADHD " https://www.newscientist.com/article/mg23331074-500-computer-uses-facial- stikord-til-spot-hvis-folk-have-autisme / :::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::

Automatisk detektion af ADHD og ASD fra Expressive Adfærd i RGBD data Shashank Jaiswal , Michel Valstar , Alinda Gillott , David Daley
(Forelagt den 7. dec 2016)

 • Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) og autismespektrumforstyrrelser (ASD) er neurologiske tilstande, der påvirker et betydeligt antal børn og voksne. I øjeblikket er diagnosen af ​​sådanne sygdomme udført af eksperter, der beskæftiger standard spørgeskemaer og kigge efter visse adfærdsmæssige markører gennem manuel observation. Sådanne fremgangsmåder til deres diagnose er ikke kun subjektive, svært at gentage, og dyr, men også meget tidskrævende. I dette arbejde, præsenterer vi en hidtil ukendt metode til støtte diagnostiske forudsigelser om tilstedeværelse / fravær af ADHD og ASD ved automatisk visuel analyse af en persons adfærd. For at gøre dette, gennemfører vi spørgeskemaerne i en computer-medieret måde, mens du optager deltagere med moderne RGBD (Colour + dybde) sensorer. I modsætning til tidligere automatiske metoder, som har fokuseret kun afsløre visse adfærdsmæssige markører, vores tilgang giver en fuldautomatisk end-to-end system til direkte forudsige ADHD og ASF hos voksne. Brug state of the art ansigtsudtryk analyse baseret på Dynamic Deep Læring og 3D-analyse af adfærd, vi opnår klassificering satser på 96% for Controls vs Betingelse (ADHD / ASF) gruppe og 94% for samtidige (ADHD + ASD) vs ASD eneste gruppe . Vi viser, at vores system er et potentielt nyttigt tidsbesparende bidrag til den diagnostiske felt af ADHD og ASF.

emner:
Computer Vision og mønstergenkendelse (cs.CV)
Cite som:
arXiv: 1612,02374 [cs.CV]

(eller arXiv: 1612.02374v1 [cs.CV] for denne version)

Indsendelse historie

Fra: Shashank Jaiswal [ view email ]
[v1] Wed, 7 dec 2016 19:01:17 GMT (1078kb, D) https://arxiv.org/abs/1612.02374 :::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ( GRATIS PDF af artiklen) https://arxiv.org/pdf/1612.02374.pdf :::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::

Mini-hjerner lavet af tænder hjælp afsløre, hvad der gør os omgængelig ishing ud ny insightsAlysson Renato Muotri
Af Andy Coghlan
Kan bittesmå hjerner dyrket i et fad afsløre hemmeligheder selskabelighed? Bolde af hjernevæv genereret fra stamceller muligt for os at forstå de underliggende forskelle mellem mennesker, der kæmper for at være omgængelig og dem, der har svært ved at tøjle sig selv i.
Alysson Muotri ved University of California, San Diego, og hans team skabte mini- hjerner ved at udsætte stamceller fra papirmasse af børns mælketænder til cocktails af vækstfaktorer, der hjælper dem modnes.
Til sidst, kan de udvikle så mange som seks lag af hjernebarken – den ydre overflade af hjernen. Denne region er meget mere sofistikeret i mennesker end i andre dyr, og huse vigtige kredsløb regulerer vores mest komplekse tanker og adfærd, herunder socialt samvær med andre.

Hver mini-hjerne er cirka 5 millimeter på tværs. "Selv om de ikke er så veldefineret som de er i en rigtig hjerne, de ligner, hvad du finder i en embryonal foster," siger Muotri.
For at forstå, hvordan hjernens udvikling påvirker selskabelighed, brugte holdet doneret celler fra børn med autisme og Rett syndrom, som begge er forbundet med værdiforringede kommunikationsevner. De brugte også celler fra børn med Williams syndrom , en tilstand karakteriseret ved en hyper-selskabelig art. Mennesker med Williams syndrom kan være ude af stand til at begrænse sig fra at tale med komplet fremmede.

Altered tilslutninger

Holdet fandt, at mini-hjerner vokset ved hjælp af stamceller fra børn med autisme danner færre neurale forbindelser , mens dem fra Williams syndrom børn har et unormalt højt antal . Hvornår blev anvendt celler fra tænderne af børn med ingen af disse betingelser, de resulterende mini-hjerner var et sted i mellem disse to yderpunkter.
"Forskellene er slående, og gå i hver sin retning," siger Muotri. "I Williams syndrom, en af de kortikale lag gør store projektioner forbinder til mange andre lag, og disse er vigtige for socialitet," siger han. "Til sammenligning autisme-linked hjerner er mere umodne, med færre synapser," siger han.
Når Muotri team undersøgte doneret hjerner fra afdøde mennesker med disse lidelser, de fundet lignende mønstre.
Forskning udført af andre hold arbejder med lignende "organoids" antyder, at hjernen hos personer med autisme synes også at have en højere antal af inhiberende neuroner , celler, der virker til at dæmpe signalerne transmitteret gennem hjernen.
Senere i denne uge, vil Muotri diskutere resultaterne og skitsere holdets fremtidige planer om at sonde selskabelighed på en konference om stamcelleri Olympic Valley, Californien. I sidste ende, han ønsker at være i stand til at forstå, hvordan mennesket udviklede sig at være så social, siger han.
Holdet er begyndt at sammenligne menneskelige mini-hjerner med dem lavet fra chimpanse og bonobo stamceller. "Det mest slående observation hidtil, er, at abe hjerner modnes langt hurtigere," siger Muotri.

Miniature øjne

Dernæst Muotri ønsker at prøve at stimulere mini-hjerne for at se, hvordan de reagerer. For at gøre dette, holdet planer om at udvikle øje-lignende væv, der kan føle lys, og hook dette op til mini-hjerner. "Vi håber at have fremskrivninger fra nethinden går til den visuelle cortex i mini-hjerne," siger Muotri. "Vi kan derefter stimulere øjet og se hvad der sker i hjernen."
Samt lysende hvad der gør os så omgængelig, kan arbejdet føre til behandlinger for forhold, der påvirker selskabelighed. Muotri har konstateret, at en vækstfaktor kaldet IGF1 kan bede mini-hjerner stammer fra celler fra børn med Rett Syndrom at gøre ekstra neurale forbindelser . "Andre mennesker bevæger sig nu dette i kliniske forsøg i Rett syndrom," siger han.
Muotri arbejde er en dejlig demonstration af magt mini-hjerne til at hjælpe med at forstå de tidlige, cellulære funktioner i neurologiske lidelser, siger Madeline Lancaster på MRC Laboratoriet for Molekylær Biologi i Cambridge, UK, som udviklede organoide voksende metode Muotri anvendes. Men studerer dette væv kan ikke afsløre funktionerne i sådanne lidelser, der er mere relateret til adfærd, siger hun.
"De menneskelige organoids er gode til at studere de meget tidlige stadier af hjernens udvikling, men kan ikke afsløre meget om senere, mere modne stadier, hvor ting som socialitet afhængige," siger John Mason ved University of Edinburgh, UK. https://www.newscientist.com/article/2117536-mini-brains-made-from-teeth-help-reveal-what-makes-us-sociable/ En kortere version af denne artikel blev offentliggjort i New Scientist magasin om 14 januar 2017 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::

FOXG1-afhængig dysregulering af GABA / Glutamat Neuron Differentiering i autismespektrumforstyrrelser Jessica Mariani9
, Gianfilippo Coppola9
, Ping Zhang
, Alexej Abyzov10
, Lauren Provini
, Livia Tomasini
, Mariangela AMENDUNI
, Anna Szekely
, Dean Palejev11
, Michael Wilson
, Mark Gerstein
, Elena L. Grigorenko
, Katarzyna Chawarska
, Kevin A. Pelphrey
, James R. Howe
, Flora M. Vaccarino|| ''
||
'
Korrespondance oplysninger om forfatteren Flora M. Vaccarino Email forfatteren Flora M. Vaccarino 9Co-første forfatter 10Present adresse: Department of Health Sciences Research, Center for Individualiserede Medicine, Mayo Clinic, Rochester, MN 55.905, USA 11Present adresse: Institut for Matematik og Informatik, bulgarske Academy of Sciences, Sofia 1113, Bulgarien Open Archive DOI: http://dx.doi.org/10.1016/j.cell.2015.06.034~~number=plural == Hovedpunkter ==image udadtil icon_email.pngimage udadtil icon_email.png

 • • iPSC-afledte telencephalic organoids afspejler menneskelig midfetal telencephalic udvikling
 • • Inhiberende neuroner overproduceres i organoids fra patienter med idiopatisk autisme
 • • Overproduktion af inhiberende neuroner er forårsaget af forøget FOXG1 genekspression

Resumé

Autisme spektrum forstyrrelse (ASD) er en forstyrrelse i hjernens udvikling. De fleste tilfælde mangler en klar ætiologi eller genetiske grundlag, og vanskeligheden ved at re-vedtage hjernens udvikling menneske har udelukket forståelse af ASD patofysiologi. Her bruger vi tre-dimensionelle neurale kulturer (organoids) afledt af inducerede pluripotente stamceller (iPSCs) at undersøge neurologiske ændringer i personer med svær idiopatisk ASF. Mens ingen kendt underliggende genomisk mutation kunne identificeres, analyser transkriptom og gen netværk afslørede opregulering af gener involveret i celleproliferation, neuronal differentiering og synaptiske samling. ASD-afledte organoids udviser en accelereret cellecyklus og overproduktion af GABAerge inhiberende neuroner. Brug af RNA-interferens, viser vi, at overekspression af transkriptionsfaktoren FOXG1 er ansvarlig for overproduktionen af GABAerge neuroner. Ændret udtryk for gen-netværk moduler og FOXG1 er positivt korreleret med symptom sværhedsgrad. Vores data tyder på, at et skift i retning af GABAerg neuron skæbne forårsaget af FOXG1 er en udviklingsmæssig forløber for ASF.

Modtaget: December 8, 2014 ; Modtaget i revideret form: 27 Marts 2015 ; Accepteret: 29 maj 2015 ; Udgivet: 16. juli 2015
© 2015 Elsevier Inc. Udgivet af Elsevier Inc.

 • • iPSC-afledte telencephalic organoids afspejler menneskelig midfetal telencephalic udvikling
 • • Inhiberende neuroner overproduceres i organoids fra patienter med idiopatisk autisme
 • • Overproduktion af inhiberende neuroner er forårsaget af forøget FOXG1 genekspression

Resumé

Autisme spektrum forstyrrelse (ASD) er en forstyrrelse i hjernens udvikling. De fleste tilfælde mangler en klar ætiologi eller genetiske grundlag, og vanskeligheden ved at re-vedtage hjernens udvikling menneske har udelukket forståelse af ASD patofysiologi. Her bruger vi tre-dimensionelle neurale kulturer (organoids) afledt af inducerede pluripotente stamceller (iPSCs) at undersøge neurologiske ændringer i personer med svær idiopatisk ASF. Mens ingen kendt underliggende genomisk mutation kunne identificeres, analyser transkriptom og gen netværk afslørede opregulering af gener involveret i celleproliferation, neuronal differentiering og synaptiske samling. ASD-afledte organoids udviser en accelereret cellecyklus og overproduktion af GABAerge inhiberende neuroner. Brug af RNA-interferens, viser vi, at overekspression af transkriptionsfaktoren FOXG1 er ansvarlig for overproduktionen af ​​GABAerge neuroner. Ændret udtryk for gen-netværk moduler og FOXG1 er positivt korreleret med symptom sværhedsgrad. Vores data tyder på, at et skift i retning af GABAerg neuron skæbne forårsaget af FOXG1 er en udviklingsmæssig forløber for ASF.

Introduktion

Sjældne penetrerende mutationer, fælles genetiske varianter og miljømæssige faktorer er kendt for at bidrage risiko for ASD, endnu, omkring 80% af tilfældene har nogen klar ætiologi og ingen patogenetisk model. Et stort antal sjældne mutationer er blevet identificeret i forbindelse med syndromisk og ikke-syndromiske ASD og er blevet modelleret i forskellige organismer. Men disse mutationer er ekstremt heterogene, hver tegner sig for mindre end 1% -2% af tilfældene. Endvidere i intet tilfælde er de blevet vist at være tilstrækkelig til at forårsage ASD; snarere, de interagerer med andre arvet og ikke-arvelige risikofaktorer. Nogle mutationer involverer synapse-associerede molekyler ( Südhof, 2008 , Zoghbi og Bjørn, 2012 ) og har ført til den udbredte opfattelse, at ændringer i samlingen af synaptiske forbindelser er nøglen i patofysiologi ASD. Andre har formuleret den hypotese, at der er en excitatorisk / inhibitorisk neuron ubalance i lidelse ( Casanova et al., 2003 , Rubenstein 2010 ).
Anvendeligheden af disse patogenetiske mekanismer til det store flertal af ASD tilfælde fortsat ukendt. Endvidere har heterogenitet fænotyper fundet ved modellering disse mutationer hos dyr og den iboende svært ved at skabe adfærdsmæssige fænotyper af ASD i gnavere kompliceret konstruktion af troværdige dyremodeller for ASF. Det er muligt, at heterogenitet af sjældne mutationer findes i ASF, som i øjeblikket begrebsliggøres, benægter en samlet forståelse af patofysiologien af lidelsen. Men spirende tegn på, at de nuværende genomiske data, når de betragtes i forbindelse med gen-netværk analyser, peger på en fælles patofysiologisk substrat i ASD rødder i den embryonale udvikling af hjernebarken ( Parikshak et al., 2013 , Willsey et al., 2013 ).
Her har vi taget tilgangen i direkte modellering tidlig kortikale udvikling i probander med idiopatisk ASF. Vi fokuserede på personer med øget hoved / hjerne størrelse (makrocephali), da dette er en af de mest konsekvent replikerede ASD fænotyper ( Courchesne et al., 2001 ), og giver dårligere kliniske resultater blandt ASD patienter ( kysk et al., 2013 , Chawarska et al. 2011 , Lainhart et al. 2006 ). Brug af inducerede pluripotente stamceller (iPSCs) opnået fra berørte familier, har vi produceret telencephalic organoids der rekapitule- transkriptionelle programmer til stede i midten af føtal menneskelig kortikal udvikling. Transkriptom og cellulær fænotype analyser i denne model identificeret uventede forskelle i celle-cyklustiden og synaptisk vækst, samt en ubalance i GABA / glutamat neuronal differentiering i patienter sammenlignet med deres uberørte familiemedlemmer.

Resultater

Genomisk Analyse af iPSC Stammer fra patienter med idiopatisk ASD

At analysere neurologiske aspekter af idiopatisk ASD, vi genererede IPSC linjer fra medlemmer af fire familier, der hver omfattede ASF proband med øget hovedomkreds (HC) og en til tre upåvirkede, første grad familiemedlemmer (se figur S1 A for familiestrukturen og tabel S1 for indsamling og deltagernes data detaljer).

Whole-genomsekvensering data blev opnået på alle fibroblaster og iPSCs til medlemmer af alle familier i denne undersøgelse. Data blev analyseret med CNVnator ( Abyzov et al., 2011 ) til kopi-nummer variation (CNV) opdagelse og med en GATK-baserede pipeline for enkelt nukleotid variation (SNV) opdagelse (se supplerende eksperimentelle procedurer ). For tre familier med begge forældre deltager i undersøgelsen (03, 07, og 1123), vi forudsagde de novo CNVs og SNVs. Af den formodede de novo CNVs, kun en 4,8 kb sletning (chr14: 39987476-39992327) fundet i 1123 proband kunne valideres af qPCR. Til denne begivenhed viste qPCR validering omtrent 30% copy-nummer fald i probanden i forhold til en af forældrene, hvilket tyder på, at sletningen er muligvis en somatisk mosaik variant. Denne deletion har ikke overlapper nogen kendte gener. Probanden 07-03 bærer en tidligere ukarakteriseret deletion involverer exon 2 i PTEN genet (CHR10: 89,641,498-89,658,394), som også blev fundet i hans upåvirkede far. Probanden 1120 og 03 ikke bære nogen skadelige CNVs, der potentielt kan være sygdomsfremkaldende. I gennemsnit hver proband havde ~112,000 sjældne SNVs ikke tidligere opdaget af 1000 genomer Project. Det er også sandsynligt, at omfatte det meste af de novo SNVs. Ved at gennemskære sjældne SNVs i probander med lister over gener, hvis afbrydelse tidligere er blevet forbundet med ASD ( Willsey et al. 2013 ) samt SFARI syndromiske gener datasæt ( https://gene.sfari.org/autdb/Welcome.do ), fandt vi ingen sjældne SNVs der forårsager en kendt skadelig tab af funktion af ASF-gen. Sammenfattende fandt vi ingen de novo CNVs og / eller ingen sjældne SNVs i probander, der forårsager en kendt skadelig tab af funktion i den proteinkodende sekvens af et gen der tidligere involveret i sjældne tilfælde af syndromisk eller ikke-syndromisk ASD.

Patient iPSC-Afledt Telencephalic Organoids Vis Grossly Normal Organisation og neuronexcitabilitet

For de fire familier, vi opdelte to til tre IPSC linier per person i organoids anvendelse af en modifikation af vores fritflydende tredimensionale (3D) dyrkningsmetode ( Mariani et al. 2012 ) (se skematisk omrids i fig S3 A). I lighed med vores tidligere offentliggjorte præparat ( Abyzov et al. 2012 , Mariani et al. 2012 ), og til andre protokoller, der er beskrevet i litteraturen ( Eiraku et al., 2008 , Lancaster et al., 2013 ) vi opnåede organoids kendetegnet ved autonomt organiserede lag af radial glia, mellemliggende stamfædre, og neuroner ( figur 1 ; Tal S3 C og S3D).

Efter 11 dages terminal differentiering (TD11) blev organoids sammensat af polariseret, prolifererende progenitorceller udtrykker de radiale gliale cellemarkører BLBP, nestin, Pax6, BRN2, og SOX1 / 2. De radiale gliaceller gennemgik mitose på den apikale (luminale) side, mens neuronale precursorceller udtrykker de umodne neuronale proteiner DCX og TUBB3, og mere moden NeuN + neuroner efter 31 dage terminal differentiering (TD31), akkumuleret på den basale side af laget af radiale gliaceller ( Figur 1 A; fig S3 C og S3D). Begge ASD-afledte og upåvirkede familiemedlem-afledte iPSCs havde et tilsvarende potentiale til at generere neuronale celler ( figur 1 A og 1B, fig S3 C og S3D). Vi observerede ingen signifikant ændring i enten perimeter eller arealet af organoids mellem kontrol- og berørte grupper, bortset fra en kortvarig stigning i ASD-afledte organoide størrelse på dag 11 ( figur S3 B). Dette er mest sandsynligt på grund af iboende faktorer, da udgangspunktet antal iPS celler seedede pr aggregat var den samme i alle forsøg og størrelsen af EB i begyndelsen af differentiering var ikke forskellig mellem patienter og kontroller (se Supplemental eksperimentelle procedurer ).
For at sammenligne den elektriske ophidselse af iPSC-afledte neuroner fra probander med dem fra familiær kontrol, gjorde vi hel-celle patch-clamp optagelser fra neuroner i dissocierede kulturer eller i udkanten af organoids. Alle neuroner undersøgt (n = 99), udtrykt spænding-aktiverede natrium og kalium strømninger, der var af samme amplitude i kontrol og probanden neuroner fra to forskellige familier ( figur S3 E-S3G). Fordi vi observeret, at iPSCs differentieret hjælp dissocierede monolag ikke var i stand til håndfast at generere ventrale telencephalic neuroner og udtrykke næsten ingen GAD1 + celler, begrænsede vi vores eksperimenter for at organoide præparater. I optagelser fra neuroner i organoids, spændingen-aktiverede strømme understøttede aktionspotentialet fyring i 18/18 kontrol neuroner og 12/14 probanden neuroner, med tærskler for -42,5 ± 0,8 mV og -37.9 ± 2.1 mV (kontrol, probander; p = 0,06) og action potentielle overskridelser på 30 til 65 mV. De fleste neuroner fyret kun en enkelt handling potentiale, men nogle fyret flere spikes ( Figur 1 C). I alt vil de elektrofysiologiske data indikerer, at de undersøgte her celler udviser spændings-styrede kanaler svarende til dem i centrale neuroner. Ud over disse underskrifter af elektrisk uro, vi indspillede også spontane synaptiske strømme i nogle neuroner ( figur 1 D-1F). I tre kontrol neuroner (af 20 testede), den hurtige stigning (0,5-0,7 ms) og forfald (1,8-2,4 ms) af disse strømninger og deres vending nær 0 mV kraftigt antydet, at de var AMPA-receptor EPSCs ( figur 1 D- 1F). I tre andre neuroner (2 af 17 fra patienter, en ekstra kontrol), så vi lejlighedsvis synaptiske strømninger, der var større (40 til 325 pA, ved -70 mV), og som henfaldt med tidskonstanter på 7 til 10 ms. Selv om procentdelen af neuroner viser synaptiske strømme var lav, de resultater viser klart, at neuroner i organoids danner funktionelle synaptiske forbindelser.

Transkriptom Analyse af Organoids Afledt af ASD Personer

For at vurdere både regionen specificitet og modenhed i vores organoide forberedelse i en omfattende måde, vi analyserede den globale transkriptom af organoids ved RNA-seq på hvert af tre tidspunkter (roset fase, TD11 og TD31, to til tre IPSC linier per person i alt 45 prøver). Den organoide s transcriptomes blev sammenlignet med BrainSpan, den største datasæt af post mortem-menneskelige hjerne transcriptomes fra embryonale alder til voksenalderen ( Kang et al., 2011 ). Denne sammenligning viste, at vores forberedelse bedst afspejlede transkriptomet af den menneskelige hjerne i den tidlige føtale menneskelig udvikling (9 uger efter undfangelsen), med TD31 celler, som viser signifikante sammenhænge også med andet trimester menneskelige hjerne prøver, op til 13-16 uger efter undfangelse ( Figur 1 G). Med hensyn til regional specifikation, transkriptomet af iPSC-afledte organoids var mest ligner den humane dorsale telencephalon (cerebral cortex og hippocampus), navnlig til dorsolaterale, mediale og orbitofrontale kortikale områder, med mindre, men signifikant homologi med cerebellar anlage og amygdala ( figur 1 H og 1 i).
Dernæst sammenlignede vi transcriptomes af de fire probander til dem i de upåvirkede familiemedlemmer (to til tre IPSC kloner per person) på to tidspunkter, TD11 og TD31. Differential genekspression (DGE) mellem probander og de respektive fædre, der anvendes som sex-matchede normale kontroller, identificeret 1.062 differentielt udtrykte gener (degs) på TD11 og 2.203 degs på TD31 ( tabel S2 A), antyder en muligvis divergerende udviklingsmæssige bane mellem kontrol og probander. Validering af qPCR af en delmængde af de DEGS identificeret ved RNA-seq afslørede en 0,98 korrelationskoefficient mellem log2 fold ændringer fra to teknikker og 100% konkordans i retning af forandring ( tabel S2 B). Den individuelle-til-person (biologisk) variabilitet, som modelleret i RNA-seq DGE-analyser, er klart smal ( tabel S2 ). IPSC line-til-line variation er også ganske lav, som det fremgår af boxplots af korrelationskoefficienter inden for hver enkelt (intra) og på tværs af individer (inter) ( Figur S4 ). Faktisk variabilitet mellem linjerne fra det samme individ er lavere end variationen mellem linjer på tværs af individer ( figur S4 A-S4C). Denne reproducerbarhed skyldes sandsynligvis robusthed vores telencephalic organoide forberedelse, som selekterer for forhjerne progenitorer samtidig med at spontan 3-D organisation.

Vi spurgte, om, på et systemniveau, DEGS understrege sammenhængende ændringer i grupper af co-udtrykte gener. Brug vægtet gen co-ekspression netværksanalyse, WGCNA ( Langfelder og Horvath, 2008 ), identificerede vi 24 moduler af co-udtrykte gener på tværs af probander og kontrol på TD11 og TD31, som alle overlevede permutation analyse ( tabel S3 ). Vi skønnede modulernes eigengenes (dvs. den første principale komponent i modulets gener udtryk profiler) og vurderet deres ændringer over tid og på tværs af diagnose (se figur 2 A). De gule og grønne moduler (kommenteret af "vaskulær udvikling" og "lipidmetabolisme" gen ontologi [GO] kategorier, henholdsvis) blev beriget i nedreguleret degs ( tabel S4 ), og deres eigengenes blev konsekvent nedreguleret tværs tidspunkter ( figur 2 A) . De blå og magenta moduler (kommenteret af "neuronal differentiering" og "regulering af transskription" GO vilkår, henholdsvis) blev beriget med opreguleret gener både TD11 og TD31 ( tabel S4 ), og deres eigengenes blev konsekvent opreguleret tværs tidspunkter i overensstemmelse med deres udviklingsmæssige anmærkning. De brune og tan moduler (kommenteret af "synaptisk transmission" og "gated kanal aktivitet" GO vilkår, henholdsvis), men blev beriget i opreguleres gener kun på TD31 ( tabel S4 ), og konsekvent, blev deres eigengenes opreguleres mere på TD31 end ved TD11, i overensstemmelse med deres synaptiske funktionelle annotation ( Figur 2 A). Hierarkisk klyngedannelse af modul eigengenes viste også en strammere korrelationen mellem grøn og gul , den blå og magenta , samt brune og tan moduler ( figur 2 B), hvilket tyder på lignende funktioner og / eller skærpede regulatoriske interaktioner. Alt i alt blev probander karakteriseret på transkriptomet niveau ved en nedregulering af ikke-neuronal og en tilsvarende opregulering af neuronale transcript moduler.

Vi yderligere forfinet vores forståelse af de funktionelle anmærkninger i opreguleret magenta , blå , brun , og tan "neuronale" moduler ved at undersøge deres kanoniske veje anmærkninger. Den magenta -modulet var signifikant beriget med transcription- og celle-cyklus-relaterede kanoniske veje ( tabel S5 og S6 ). Faktisk blandt de væsentligt opreguleres gener i dette modul er en række transkriptionsfaktorer (TFS) afgørende for erhvervelse af neurale celle skæbner og forløber celledeling i telencephalon, herunder DLX6-AS1, FOXG1, EOMES, POU3F3 / BRN1, SOX3, SOX5 , GSX2, ETV1, DLX1, DLX6, E2F2, og SYNE2 ( tabel S4 , S5 og S6 ). Mange af disse TF'er er også hub gener ( figur 2 C; Tabel S7 ). Samlet set gener i magenta modul funktion i den transkriptionelle regulering af celle skæbne og celleproliferation i forhjernen.
For blå "neuronal differentiering" modul, var kanonisk pathway annotation beriget i axon vejledning og generiske transskription veje ( tabel S5 og S6 ). Axon vejledning gener, alle opreguleret i probander, omfattede medlemmer af den neurale celleadhæsion familie (NCAM1, NRCAM, L1CAM, og NFASC), semaphorin (PLXNC1 og PLXNB3), netrin (DCC og UNC5A), Rho GTPaser (PAK3 og PAK7) , CDK5R1 / P35, og DCX. Mange af disse molekyler var blandt de 100 hub gener, dvs. CDK5R1, DPYSL5, DCX, DPF1, og APC2 ( Figur 2 C; Tabel S7 ). Derfor gener i blå er modulet involveret i cytoskelet regulering af forskellige cellulære funktioner, herunder neuritudvækst, axon vejledning, celleproliferation, migration og overlevelse.
For brune og tan moduler, GO og top veje anmærkning meste relateret til synaptiske funktioner, ionkanaler og ligand-receptor interaktioner ( tabel S5og S6 ), som er i harmoni med deres større eigengene opregulering i probander på senere tidspunkt ( figur 2 A). Den brune modul viste den stærkeste berigelse i forhold til SFARI autisme gen datasæt, en samling af genetisk information, der inkluderer data fra kobling og association studier, cytogenetiske abnormaliteter og specifikke mutationer forbundet med ASF ( https://gene.sfari.org ) (SFARI kategori S til 4) ( Abrahams et al., 2013 ) (p-værdi = 6.51E-5). Blandt de 100 hub gener af den brune modul, blev 64 opreguleres ved TD31, herunder molekyler involveret i synaptisk samling, ion transport og post-synaptiske signalering (dvs. NRXN1, NRXN2, SLITRK1, CAMK2B, CAMK1D, NRSN1, SYT13, GRIN1 og ScN2a) ( tabel S7 ) . Blandt hub generne, blev NRXN1, ScN2a, og TSPAN7 signifikant opreguleret samt overlappende med gener i SFARI autisme database ( figur 2 C). Den tan modul var karakteriseret ved en opregulering på TD31 af udskrifter til flere kaliumkanaler og for centrale dele af GABAerge neuroner, herunder GABA syntetisk enzym GAD1 og tre GABA receptor-underenheder, hvoraf de fleste var i tan modulets 100 hub gener ( Tabel S7 ).

Altered Neural proliferation og differentiering i Organoids fra ASD patienter

Sammenfattende analyser underskrifterne, der opstod fra vores transkriptom så meget urolig i probander var transkriptionel regulering af celledeling / celle skæbne, neuronal differentiering / proces udvækst, og synaptisk transmission. At funktionelt validere disse underskrifter, vi udførte morfometriske cellulære analyser og immunfarvning for celle skæbne markører. Vi studerede først dynamikken af cellecyklus i udifferentierede iPSCs og neuronale stamceller (TD11) efter BrdU-inkorporering ( figur 3 A og 3B). Disse forsøg viste et signifikant fald i celle-cyklus længde i ASD-afledte iPSCs ( Figur 3A). Vi så en tilsvarende stærk tendens i begyndelsen af neuronale progenitorer dyrket som monolag ( Figur 3 B). Men når vi anslået andelen af prolifererende celler i mere modne organoids (TD31), var der ingen signifikant forskel i proliferation mellem ASD- og kontrol-afledte organoids ( figurerne 3 C og 3D). Taget sammen antyder disse resultater, at et fald i celle-cykluslængde kunne være en tidlig begivenhed, der er til stede ved iPSC udifferentieret stadie og under de tidlige stadier af neuronal differentiering, hvilket er i overensstemmelse med den forbigående stigning i organoide størrelse på TD11 ( figur S3 B).

Vi vurderede derefter neuronal modning og synaptiske dannelse i organoids på TD31. Kvantificering af mikrotubulus-associeret protein 2 (MAP2) viste en signifikant stigning i dens massefylde i ASD-afledte neuroner ( fig 3 E og 3F). Endvidere synapse nummer kvantificering afslørede en signifikant stigning i synapsin I-immunreaktive (SynI) + puncta i ASD-afledte neuroner, hvilket antyder øget neuronal modning og synaptiske overvækst ( figurerne 3 E og 3G). Dette er i overensstemmelse med den opreguleret udtryk for de blå og brune moduler ( Figur 2 A), hvis underskrifter foreslået accelereret eller øget neuronal differentiering og synaptiske forbindelser i probander. Desuden kvantificering af den hæmmende VGAT (vesikulær GABA transporter) og stimulerende VGLUT1 (vesikulær glutamat transpoter-1) immunoreaktivitet viste en signifikant stigning i VGAT-immunoreaktiv puncta ( figur 3 H og 3i) og ingen væsentlige ændringer i VGLUT1 puncta ( Figur 3 J ), tyder på en stigning i antallet af inhiberende synapser i ASD-afledte neuroner.
Dernæst vi direkte testet, om der var nogen bias for differentiering i specifikke neuronale undertyper. I denne analyse har vi anvendt som markører TF'er der styrer skæbne valg, celledeling, og neuronal differentiering under normal telencephalic udvikling, hvoraf mange var medlemmer af magenta og blå moduler ( Figur 2 C, tabel S5 og S6 ). Vi fandt, at andelene af corticale excitatoriske Neuron forstadier i subventrikulære zone udtrykker EOMES / TBR2, af lag 6 neuroner udtrykker TBR1, og tidlige-fødte lag 5 CTIP2 neuroner (også kendt som BCL11B) ikke var signifikant forskellige i ASD og kontrol organoids ved TD31 ( figur 4 A-4F), selv om nogle af disse corticale excitatoriske neuron markører (såsom TBR1, TBR2, CTIP2 og SOX5) blev opreguleret i proband-afledte organoids på mRNA-niveauet.

Vi næste undersøgt determinanter for GABAerge hæmmende neuronale skæbner hjælp DLX1-2 (to TFS, som er blandt de tidligste determinanter for GABAerg skæbne i telencephalic forstadier celler og opreguleres medlemmer af magenta modul) og GAD1 / GAD67 (GABA syntetisk enzym, en opreguleret medlem af tan modul). Udtrykket af disse GABAerge markører blev øget betydeligt i organoids afledt af ASD individer i forhold til dem fra uberørte familiemedlemmer. Denne stigning var stærk på TD31 og var allerede påvises ved TD11 ( figur 4 G-4J). Stigningen i DLX1 / 2 og GAD1 / GAD67 var konsekvent i probander uanset iPSC linje, eller enkeltpersoner inden for forskellige familier ( Tal S4 G-S4L). Også stigningerne i DLX1 / 2 og GAD1 i probander med hensyn til deres fædre var reproducerbare tværs uafhængige differentiering eksperimenter ( figur S4 M).
GABA forstadier opstod på et adskilt måde i et område af organoids og ikke colocalize med TBR1 + excitatoriske neuron forstadier ( Figur S5 ). Antallet af celler immunoreaktive for ASCL1 / MASH1 og NKX2.1 (to TF'er udtrykt af GABAerge stamceller) og neurotransmitteren GABA blev også øget i ASF-afledte organoids ( Figur S5 ). Desuden analyser western blot bekræftede desuden forøget protein ekspression af GAD1 / 2 i ASD organoids ( fig S5Q og S5R). Sammen med opregulering af GSX2, ASCL1, DLX1, DLX2, DLX5, DLX6, og DLX6-AS1, som er den øverste opreguleres gen på TD11 ( tabel S2 ) og stigningen i GABA transportør immunfarvning ( figur 3 H og 3i), disse cellulære analyser antyder kraftigt en overproduktion af progenitorer og neuroner i GABAerge afstamning samt en ændret balance mellem antallet af excitatoriske og hæmmende neuroner i organoids afledt af probander ( figur 4 K).

Vi fandt også beviser for øget ekspression af GABAerge fænotyper elektrofysiologisk. Selv om størrelsen af natriumstrømme i styre- og proband-afledte neuroner var ens ( figur S3 ), der var betydelig celle-til-celle variation i spænding afhængighed af aktivering og inaktivering, hvilket antyder, at forskellige neuroner udtrykker forskellige andele af hjernen natriumkanal isoformer (Nav1.1, Nav1.2, Nav-1.3, og Nav1.6). Figur 5 viser resultater for steady-state inaktivering. Neuroner fra probander og deres familiemæssige kontroller viste betydelig variation i den præ-test potentiale (Vpre), hvor toppen natrium strøm blev reduceret til halvdelen af sin maksimale amplitude (EH1 / 2), og passende passer til nogle af de data, der kræves to Hodgkin- Huxley komponenter ( fig 5 D og 5E). Interessant natriumstrømme i proband-afledte neuroner tendens til at inaktivere også flere hyperpolariserede membranpotentialer end de tilsvarende strømme i kontrol- neuroner ( Figur 5 C-5E, n = 7 ASD og 10 kontroldyr neuroner). Den øgede andel af proband-afledte neuroner, der gav EH1 / 2-værdier i området -72 til -65 mV ( figur 5 F) stemmer overens med forøget ekspression af Nav1.1 isoformen i disse celler. Denne isoform fortrinsvis udtrykkes i GABAerge interneuroner ( Cheah et al., 2012 , Han et al., 2012 , Ogiwara et al., 2007 , Yu et al., 2006 ) og den øgede andelen af celler med dette natriumkanalen fænotype er konsistent med en større andel af GABAerge neuroner i kortikale organoids fra probander med ASF.

FOXG1 Overekspression Årsager dereguleret Cell Differentiering i ASD Organoids

Vores DGE resultater viser, at DLX6-AS1, TMEM132C, FOXG1, C14orf23, og KLHDC8A er konsekvent blandt de 10 opreguleres gener på både TD11 og TD31 ( tabel S2 A). Blandt disse gener, FOXG1, som er en af de 100 knudepunkter i den magenta -modulet, med en 8.5- og 13-gange stigning i udtryk ved TD11 og TD31 henholdsvis ( tabel S2 A), er en transskription faktor betydning for udviklingen af telencephalon ( Hanashima et al., 2004 , Martynoga et al., 2005 , Xuan et al., 1995 ). Især har tab-af-funktion mutationer i FOXG1 blevet fundet i patienter med atypisk Rett Syndrom ( Ariani et al., 2008 , Bahi-Buisson et al., 2010 , Shoichet et al., 2005 ), og giver en lille hjerne størrelse ( KORTUM et al. 2011 ). Da probander undersøgte har stor hjerne størrelse, er det muligt at FOXG1 kan være, i det mindste delvis, er involveret i moduleringen af hjernen størrelse fænotype og eventuelt i sociale handicap komponent af fænotype.
Vi har derfor testet den hypotese, at unormalt højt indhold af FOXG1 og dens downstream gener kunne være ansvarlig for de fænotypiske abnormiteter identificeret i neuronale celler af macrocephalic ASD patienter. Til dette formål ved hjælp af lentivirus transporterer korte hairpin RNA'er (shRNAs) målretning FOXG1 testede vi, om en dæmpning af FOXG1 ekspressionsniveau i patienternes neurale celler var i stand til at tilbageføre en del af neurobiologiske ændringer.
Som bevis på princippet, genereret vi fire stabile iPSCs linjer (hvoraf tre stabilt udtrykte forskellige shRNAs specifikt rettet FOXG1 og én udtrykte en ikke-målrettet shRNA kontrol) fra en proband-afledt iPSC line (07-P # 9). For at bekræfte stabil nedregulering af FOXG1 ekspression, udførte vi qPCR analyser på TD11 ( figur 6 A). Indførelse af to FOXG1 målretning shRNAs (shRNA-2 og 3) nedreguleret FOXG1 mRNA-ekspression til et niveau, der kan sammenlignes med den upåvirkede familiemedlem ( Figur 6 A, sammenligne bar 6 og 7 med bar 2). Immunfarvning for FOXG1 bekræftede, at shRNA-2 og 3 var i stand til at nedregulere dets ekspression også på proteinniveauet ( figur 6 B-6F). Vi analyserede næste ekspressionen af GABAerge markører efter FOXG1-RNA-interferens (RNAi) ved transkriptet og proteinniveau. På TD11, organoids afledt IPSC linjer stabilt udtrykker FOXG1 shRNA-2 og shRNA-3 (07-P # 9 shRNA-2 og 3) viste nedregulering af DLX1, DLX2 og GAD1 transkripter sammenlignet med den samme iPSC linje udtrykker shRNA kontrol (07-P # 9 shRNA-C) ( figur 6 G-6I). Immunfarvning og stereologiske kvantificering af DLX1-2 og GAD1 positive celler viste, at FOXG1 RNAi genoprettet det normale niveau af GABAerg neuronal differentiering i proband-afledte organoids på både TD11 og TD31 ( figur 6K-6M). Disse resultater antyder, FOXG1 er involveret, i det mindste delvist, i forårsager overproduktion af neuroner i GABAerge afstamning findes i ASD-afledte organoids. FOXG1 RNAi havde ingen eller mindre effekter på udskrift / protein ekspressionsniveauer af dorsale forhjerne markører (såsom Pax6) ( Tal 6 B-6F, 6J, 6L, 6M), eller om TF'er dirigerer kortikal excitatoriske neuron differentiering (såsom TBR1) ( Figur 6 M).

For at undersøge den mekanisme, hvormed FOXG1 kan påvirke overproduktion af GABAerge neuroner, vi sammenlignet celleproliferation i ASD- og kontrol-afledte organoids efter BrdU-inkorporering med eller uden FOXG1 RNAi. Kvantificering af dobbelt-mærket BrdU + / Ki67 + celler ved TD11 afslørede ingen generelle ændringer i spredningen mellem proband- og kontrol-afledte organoids ( figur 7 A og 7B og figur S6 A og S6B). Imidlertid var der en signifikant stigning i antallet af DLX2 + -celler, der er indarbejdet BrdU i proband-afledte organoids, samt en øget andel af BrdU + celler, colocalized DLX1 / 2. Begge effekter blev udelukket af FOXG1-knockdown ( figur 7 A-7C). Endvidere ved TD31 viste proband-afledte organoids en stærkt forøget andel af DLX + og GAD1 + celler, der havde inkorporeret BrdU ved TD11 ( fig 7 D-7H), en effekt, der var også stærkt svækket ved FOXG1 RNAi, som sænkede den andel af BrdU + / DLX + og BrdU + / GAD1 + celler i ASF-afledte organoids til niveauer svarende til dem af den upåvirkede kontrol ( figur 7 D-7H). Desuden blev GAD1 + -celler ved TD31 ikke afvigende ind i cellecyklussen, hvilket antyder, at GABAerge neuroner var terminalt differentieret i organoids ( fig S6 C og S6D). Tilsammen antyder disse data, at den tidlige stigning i udbredelsen af GABAerge neuronal stamceller i proband-afledte organoids gav anledning til en øget andel af moden GABAerge interneuroner, og at FOXG1 RNAi restaureret begge disse tidlige og sene effekter til niveauer svarende til dem, der findes hos uberørte familiemedlemmer. Lignende eksperimenter afslørede mindre eller ikke-signifikante ændringer i proliferation af Pax6 + og TBR1 + precursorceller efter FOXG1 RNAi ( figur S7 ), hvilket antyder, at opreguleret FOXG1 ekspression i ASD neurale celler kørte en tidlig proliferative virkning i neuronale precursorceller i GABAerge afstamning.

FOXG1 Expression korrelerer med Klinisk Fænotype

Tidligere undersøgelser tyder på en stærk sammenhæng mellem øget hovedomkreds (HC) i ASF og mere alvorlige autisme symptomer og lavere IQ ( kysk et al., 2013 , Chawarska et al., 2011 , Lainhart et al., 2006 ). I betragtning af den lille stikprøvestørrelse (n = 4) og begrænset udvalg af sværhedsgraden scores i de probander, var vi ikke i stand til at vurdere disse foreninger direkte. Men i en supplerende analyse, vi opnåede korrelationerne af interesse efter tilsætning fem deltagere, der gjorde ikke alle opfylder de strenge kriterier for makrocephali at vi kræves til at udlede iPSCs (se afsnittet "deltager" i Supplemental eksperimentelle procedurer ) og dermed vise et bredere spektrum af hovedomkreds størrelser. Korrelation analyse i dette berigede prøve (n = 9) indikerede stærke associationer mellem HC og autisme symptomheftighed (Spearman r = 0,79, p = 0,01) (data ikke vist).
Dernæst vi korreleret patienternes HC og deres autisme symptomheftighed med genekspression indekser i vores organoide model i fire familier anvendt i denne undersøgelse. På trods af den lille prøvestørrelse, fandt vi en konsekvent positiv korrelation mellem HC og autisme symptom sværhedsgrad med opreguleret moduler samt en negativ korrelation med de nedreguleret moduler ( Figur 2 D). De HC Z snesevis af probander vises særligt stærke korrelationer med alle modulets eigengene og niveauer af FOXG1 genekspression på TD31 ( Figur 2 D). Men modulets eigengenes vises ingen korrelation med HC af de upåvirkede fædre trods fædrene stoffer med samme grad af makrocephali som probander (se figur 2 E og 2F). Sammen de observerede mønstre af korrelationer tyder på, at opregulering i magenta , blå , brun , og tan gen netværk er en utilpasset egenskaben fra probander og at det kan repræsentere en patofysiologisk forgænger af symptomer.

Diskussion

Vores undersøgelse giver en ramme for at studere normal menneskelige hjerne udvikling og dens lidelser. Brug iPSC-afledte kortikale organoids der rekapitule- menneskelige første trimester telencephalic udvikling, vi udførte genom-dækkende transkriptom analyse i fire familier ramt af idiopatisk ASF. De berørte personer deler ikke nogen tydelige underliggende genomiske forandringer, men alle udtrykker en fænotypisk træk, der giver øget symptom sværhedsgrad, makrocephali. På trods af den heterogenitet i genotyper, var vi i stand til at identificere forstyrrelser i sammenhængende programmer genekspression og tilhørende funktioner i ændret nervesystemets udvikling, nemlig opregulering af celleproliferation, ubalanceret hæmmende neuron differentiering og sprudlende synaptisk udvikling.
IPSC linjer stammer fra ASD patienter i disse familier viser nedsat celle-cyklus længde, hvilket tyder på en generel stigning i proliferativ potentiale. Disse resultater er i overensstemmelse med tidligere hypoteser om, at unormal kontrol af celledeling og overproduktion af neuroner kan forklare den hurtige hjerne vækst i ASF ( Courchesne et al., 2011 , Courchesne et al., 2007 , Vaccarino et al., 2009 ). Imidlertid er den forøgede proliferation ses i tidlige stamfædre, men ikke i senere stadier af kortikale neural udvikling in vitro, hvilket tyder på kraftige kompenserende begivenheder, der i sidste ende begrænser overdreven produktion af neuroner i de kortikale organoids og formentlig også in vivo.
I overensstemmelse med de transkriptom ændringer, fandt vi forudindtaget produktion af neuronale undertyper fra kortikale neuron forstadier til ASD probander, i forhold til deres fædre. Kortikale organoids af ASD probander viser, på alle tidspunkter analyseret, overstrømmende GABAergic differentiering og ingen ændring i glutamat neuron typer, der tilsammen forårsager en ubalance i glutamat / GABA neuron-forholdet. Interessant nok en neutral stereologiske undersøgelse i post mortem humane prøver viste en stigning i tre GABA interneuron undertyper i forskellige underregioner af hippocampus i ASD, omend i et lille antal patienter ( Lawrence et al., 2010 ). Vi fandt også, at overproduktion af GABAerge celler skyldes, i det mindste delvist, at en tidlig stigning i FOXG1 genekspression, som driver en forøget proliferation og antal GABA precursorceller udtrykker TF-kørsel GABAerge neuron skæbner, herunder DLX homeobox-gener ( Rubenstein, 2010 ). FOXG1 inaktivering i mus forårsager for tidlig forlængelse af telencephalic stamceller cykler og en manglende evne til at angive ventrale (GABAerge) telencephalic forstadier, hvilket fører til en alvorligt hypoplastisk telencephalon ( Fasano et al., 2009 , Martynoga et al., 2005 ). Derfor vores data hos mennesker er i overensstemmelse med de kendte roller FOXG1 i telencephalic vækst såvel som i bestemmelsen af GABA neuron skæbne.
Især gør vores genomiske data ikke støtter tilstedeværelsen af tidligere kendt skadelig mutation i nogen tidligere identificerede ASD kandidatgener. Selvom vi fundet nogen strukturel eller sekvens DNA variation i FOXG1 locus, der kan forklare den stigning i FOXG1 genekspression (dvs. en overlapning involverer FOXG1 locus eller en mutation i et TF bindingssite i den proximale promotorregion), er det muligt at karakteriserede SNVs i distale regioner kan påvirke FOXG1 udtryk. Fremtidig forskning kan afdække, om genekspression dysregulering, som vi identificerer hos disse patienter med ASF skyldes nye mutationer i gener, der tilsammen påvirker de lovgivningsmæssige netværk af FOXG1.
Foruden GABAerge neuron overproduktion, finder vi også tegn på overstrømmende cellulær overvækst af neuritter og synapser på transkriptom og cellulære niveauer og en stigning i GABAerge synapser, i overensstemmelse med stigningen i GABAerge neuron nummer findes i vores forberedelse. Denne stigning er i overensstemmelse med øget rygsøjlen tætheder findes i post-mortem hjernebarken af ASD patienter ( Hutsler og Zhang, 2010 , Tang et al., 2014 ) samt i FMR1 KO mus, en model for fragilt X-syndrom, en af de mest almindelige former for nedarvet intellektuelle handicap og ASD ( Dolen et al., 2007 ). I overensstemmelse med den cellulære fænotype, mRNA for de synaptiske adhæsionsmolekyler NLGN1, NRXN1, NRXN2, og NRXN3 blev alle overudtrykt i patient-afledte organoids. I modsætning til de foreliggende resultater, sjældne tab-af-funktion-mutationer i synaptiske adhæsionsmolekyler (SHANK, NLGN, NRXN) antyder en mangel i synaptiske forbindelser i nogle individer med ASF. Men en gevinst af funktion mutation i NLGN3 (R451C) fundet i ASF giver en stigning i GABAerge synaptiske signalering ( Etherton et al., 2011 , Pizzarelli og Cherubini, 2013 , Tabuchi et al., 2007 ). Disse tilsyneladende afvigende resultater kan forenes med forslaget om, at balancen, end absolutte tal, af glutamat og GABA-neuroner er vigtig for funktionen. Sammenligning af synaptisk transmission og netværk aktivitet mellem patient og kontrol organoids vil yderligere teste denne hypotese.
Således er den tidlige acceleration i cellecyklus, kan overproduktion af GABA-neuroner og synaptisk overvækst være fortilfælde af den afvigende bane af kortikale udvikling findes hos børn med ASF. Neuropatologiske undersøgelser fundet et forøget antal af neuroner ( Courchesne et al. 2011 ) og et øget antal af corticale minikolonner ( Casanova et al., 2002 ) og synapser ( Hutsler og Zhang, 2010 , Tang et al. 2014 ) i uselekterede tilfælde af ASD, hvilket tyder øget produktion af kortikale neuroner. En makroskopisk stigning i HC, fundet i 15% -20% af ASD tilfælde giver en dårligere resultat i ASD ( Chaste et al., 2013 , Chawarska et al. 2011 , Lainhart et al., 2006 ), hvilket antyder, at de repræsenterer det ekstreme af et kontinuum. Støtte til denne hypotese kommer fra den konstatering, at i vores patient kohorte der er en sammenhæng mellem omfanget af ændringen i genekspression i organoids og graden af patientens makrocephali og symptomernes alvor. Konstateringen af, at ændret genekspression ikke korrelerer med HC i de upåvirkede fædre, på trods af de fædre, der har den samme grad af makrocephali, tyder på, at makrocephali i fædrenes og i probander ikke er ækvivalente, og at yderligere genetiske faktorer kan styre hovedet størrelse fænotype i ASD. Nogle undersøgelser opdages også et andet mønster af hjernens udvidelsen mellem patienter med ASF og kontroller ( Piven et al., 1996 ). Selv det lille antal deltagere til hinder for en endelig konklusion, vores data viser, at ændringer i dynamikken i hjernens vækst og differentiering opdaget ved hjælp af organoide model repræsenterer kernen i uorden, snarere end en tilfældig fund, og at dysreguleret genekspression i iPSC-afledte organoids, og FOXG1 især kunne bruges som potentielle biomarkører for svær ASD.
Styrkelse af sandsynlige utilpasset funktion ændrede niveauer af FOXG1 har sletninger og missense mutationer i dette gen blevet associeret med et atypisk Rett syndrom og lille hjerne størrelse ( Ariani et al., 2008 , Bahi-Buisson et al., 2010 , Mencarelli et al . 2010 ). Dette er interessant, da det tyder på, at afvigelser i FOXG1 niveauer under hjernens udvikling, der overstiger og defekter, forårsage modsatte graduering i hjernen vækst, men en tilsvarende invaliderende resultat, kendetegnet ved udviklingshæmning og ASD-lignende symptomer.
Resultaterne præsenteret her tyder på, at en fælles patofysiologisk mekanisme kan findes for idiopatisk ASF. Dette arbejde indebærer, at en række fælles og sjældne sygdomsfremkaldende genetiske risikofaktorer kan konvergere på fælles mekanismer patogenese. De illustrerer også, at direkte at studere neurologiske processer hos patienter med neuropsykiatriske lidelser, der har heterogene ætiologier kan åbne indhug i diagnose og terapi ( Volkmar et al., 2009 ).

forfatter Bidrag

Forfatterne bidrog denne undersøgelse på forskellige niveauer, som beskrevet i det følgende. Undersøgelse undfangelse og design: FMV, JM, GC, ELG, JRH Familie udvælgelse og karakterisering: KC, KP, AS Hudbiopsi: AS iPSC generation og karakterisering: JM, LT, LP, MA neuronal differentiering: JM, LT, LP Elektrofysiologi: PZ, JRH RNAi: JM bearbejdning og analyse af RNA-seq data: GC, DP behandling og analyse af DNaseq data, CNV og SNV opdagelse: AA, MW, MG qPCR validering: JM Western blotting: JM mennesker: KC og KP Koordinering af analyser: FMV Display element forberedelse: JM, GC, FMV, LT, JRH Writing manuskript: JM, GC, FMV, JRH Alle forfattere deltog i diskussion af resultater og manuskript redigering.

Tak

Vi anerkender støtte fra NIH og fra Harris professorat fond. Vi takker Dr. Alexander Urban, Stanford University, om hjælp til eksperimentelle design. Vi anerkender også supportteam af Yale University Biomedical High Performance Computing Center (især Robert Bjørnson og Nicholas Carriero). Vi takker Anita Huttner for dyrkning fibrobasts, Ying Zhang for udarbejdelsen af sekventering biblioteker, og Nathaniel Calixto og Anahita Amiri om hjælp i iPSC vedligeholdelse og karakterisering. Vi takker Elizabeth Jonas for faciliteter og hjælpe med de foreløbige patch clamp-forsøg på dissocierede kulturer. Vi anerkender følgende gavebistand: NIMH MH089176, MH087879 (FMV), U54 MH066494 (Projekt 2, KC), og staten Connecticut (FMV) og Foster-Davis Foundation Inc (GC) gennem Brain and Behavior Research Foundation. Dette arbejde blev støttet delvist af tilskud fra Simons Foundation (SFARI # 137.055, FMV og SFARI # 206.929 R10981, KAP). Vi er taknemmelige for alle de familier på de deltagende Simons Simplex Collection (SSC) sites, samt de Delforsøgsledere (A. Beaudet, R. Bernier, J. Constantino, E. Cook, E. Fombonne, D. Geschwind, R. Goin-Kochel, E. Hanson, D. Grice, A. Klin, D. Ledbetter, C. Herre, C. Martin, D. Martin, R. Maxim, J. Miles, O. Ousley, K. Pelphrey, B. Peterson, J. Piggot, C. Saulnier, M. stat, W. Stone, J. Sutcliffe, C. Walsh, Z. Warren, E. Wijsman). Vi sætter pris på at få adgang til fænotypiske data på SFARI Base ( https://base.sfari.org ). Vi anerkender Yale Center for Clinical Investigation til klinisk støtte i at opnå de biopsi prøver. Vi takker Dr. John Overton, Yale Center for Genome Analyse og Stanford Genomisk faciliteten for rådgivning i udførelsen af DNA og RNA-sekventering.

tiltrædelsespartnerskaber Numbers

Tiltrædelsen nummer for RNA sekventering, der indberettes i dette papir er GEO: GSE61476

Supplerende oplysninger

Dokument S1. Supplerende eksperimentelle procedurer
Tabel S1. Deltager Egenskaber, relateret til den eksperimentelle procedurer Forkortelser: HC = hovedomkreds; ADOS = Autisme Diagnostic Observation Schedule; VBAS = Vineland Adaptive Adfærd Tidsplan; SS = Standard Score; COMM = Kommunikation; DLS = Daglige Living Skills; WGS = hel-genom-sekventering; RNASeq = high throughput-RNA-sekventering; NPC = neuronale stamceller (iPSC-afledt); Rosette = roset etape af neuronal differentiering; TD = dag i terminal differentiering; ICC = immuncytokemi.
Tabel S2. Differentielt udtrykte gener på Dag 11, Venstre, og dag 31, Højre, Relateret til figur 2 Forkortelser: geneID: officiel gen symbol; log2FC: log2 Fold Change; FDR: FDR korrigerede p-værdi
Tabel S3. Liste over gener, som Gene Symboler, i hver af de 24 moduler udledes af WGCNA, Related til figur 2 moduler er opført i alfabetisk rækkefølge. Gener under den samme kolonne tilhører samme modul.
Tabel S4. Overlap mellem DEGS og WGCNA moduler, Relaterede til figur 2 (A) Top, Overlap mellem DEGS opreguleret på dag 11 og WGCNA moduler; Bund, Overlap mellem DEGS nedreguleret på dag 11 og WGCNA Modules (B) Top: overlapning mellem degs opreguleres på dag 31 og WGCNA moduler. Nederst: overlapning mellem degs nedreguleres på dag 31 og WGCNA moduler.
Tabel S5. Funktionel Berigelse Analyse Ifølge DAVID for Blå, Brun, Grøn, Magenta, Tan og gul moduler, Relateret til figur 2 Forkortelser: Kategori: DAVID kategori; Term: DAVID kategori navn; Tæl: Antallet af DAVID gener i listen er forbundet med særlig anmærkning sigt; %: Procent af DAVID gener i listen er forbundet med særlig anmærkning sigt; P-værdi: nominel p-værdi; Gener: DAVID gener på listen (som gen symboler), også til stede i den pågældende annotation sigt; List Total: antal DAVID gener i særlige annotation sigt; Pop Hits: Antallet af DAVID gener kommenteret i det pågældende annotation sigt på listen baggrund; PoP Total: antal DAVID gener på baggrund liste knyttet til ethvert udtryk i denne ontologi; Fold Berigelse; Bonferroni: Bonferroni korrigeret p værdi; Benjamini: Benjamini korrigerede p værdi; FDR: FDR korrigerede p-værdi.
Tabel S6. Berigelse analyseresultater Ifølge de kanoniske Pathways Collection i MSigDB v4.0 Database, Relateret til figur 2 Forkortelser: # overlapper vist: antal betydeligt beriget gen sæt vist; # Gen sæt i samlinger: samlede antal af gen-apparater til stede i Canonical Pathway samlingen i MSigDB v4.0 databasen; # Gener i sammenligning (N): antal gener i inputliste betragtning til analyse; # Gener i universet (N): samlede antal gener i Canonical Pathwayss samlingen i MSigDB v4.0 databasen; Gene Set Navn: gensæt ID; # Gener i Gene Set (K): antal gener i input listen, også til stede i bestemt gen sæt; Beskrivelse: gen sæt betegnelse; Gene / Gene Set Overlap Matrix: konnektivitet matrix mellem gen-apparater og gener i input listen; Gene Symbol: gen symbol af genet i input listen; Beskrivelse: Beskrivelse af bestemt gen i input listen.
Tabel S7. Liste over Top 100 mest Forbundne Gener, Hubs, i grøn, gul, blå, brun, Magenta og Tan moduler, Relateret til figur 2 repræsenteret Også for hvert modul, de delmængder af de 100 hubs også differentielt udtrykt ved enten TD11 eller TD31. ALL: den fulde liste over de 100 knudepunkter i modulet; DGE11: delmængde af de 100 hubs også udtrykkes forskelligt på TD11; DGE31: delmængde af de 100 hubs også udtrykkes forskelligt på TD31. http://www.cell.com/cell/abstract/S0092-8674(15)00759-X http://www.cell.com/cell/abstract/S0092-8674(15)00759-X?_returnURL=http % 3A% 2F% 2Flinkinghub.elsevier.com% 2Fretrieve% 2Fpii% 2FS009286741500759X% 3Fshowall% 3Dtrue http://www.cell.com/cell/fulltext/S0092-8674(15)00759-X ::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::

Øget reaktion på stress knyttet til gastrointestinale problemer hos børn med autisme

Øget stress hormon reaktioner, gastrointestinale symptomer

Dato: 4. januar 2017Source: University of Missouri-ColumbiaSummary: En ud af 45 amerikanske børn lever med autisme spektrum forstyrrelse, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. Mange af disse børn har også betydelige gastrointestinale problemer, men årsagen til disse symptomer er ukendt. Nu Forskerne foreslår, at de gastrointestinale problemer i disse personer med autisme kan være relateret til en forøget reaktion på stress. Forskerne håber, at fund kan føre til bedre treatments.Share:

FULL STORY


En ud af 45 amerikanske børn lever med autisme spektrum forstyrrelse, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. Mange af disse børn har også betydelige gastrointestinale problemer, men årsagen til disse symptomer er ukendt. Nu har forskere fra University of Missouri School of Medicine antyder, at de gastrointestinale problemer i disse personer med autisme kan være relateret til en forøget reaktion på stress. Det er en konstatering forskerne håber kan føre til bedre behandlingsmuligheder for disse patienter.
"Vi ved, at det er almindeligt, at personer med autisme til at have en mere intens reaktion på stress, og nogle af disse patienter synes at opleve hyppig forstoppelse, mavesmerter eller andre gastrointestinale problemer," siger David Beversdorf, MD, lektor i departementerne af radiologi, neurologi og psykologiske videnskaber på MU og MU Thompson center for autisme og forstyrrelser i nervesystemets udvikling. "For bedre at forstå, hvorfor, vi kiggede for en sammenhæng mellem gastrointestinale symptomer og immun markører ansvarlige for stress respons. Vi fandt en sammenhæng mellem øget cortisol reaktion på stress og disse symptomer."
Cortisol er et hormon frigivet af kroppen i tider med stress, og en af dens funktioner er at forhindre frigivelse af stoffer i kroppen, der forårsager betændelse. Disse inflammatoriske stoffer – kaldet cytokiner – har været forbundet med autisme, gastrointestinale problemer og stress. Forskerne undersøgte 120 personer med autisme, som blev behandlet på MU og Vanderbilt University. De enkeltes forældre udfyldt et spørgeskema for at vurdere deres børns gastrointestinale symptomer, hvilket resulterer i 51 patienter med symptomer og 69 uden gastrointestinale symptomer.
At fremkalde en stressreaktion, individer tog en 30 sekunders stresstest. Cortisol prøver blev indsamlet gennem deltagernes spyt før og efter testen. Forskerne fandt, at personer med gastrointestinale symptomer havde større cortisol som reaktion på stress end de deltagere uden gastrointestinale symptomer.
"Ved behandling af en patient med autisme, der har forstoppelse og andre lavere gastrointestinale problemer, kan lægerne give dem et afføringsmiddel til at løse disse problemer," sagde Beversdorf. "Vores resultater tyder på at der kan være en undergruppe af patienter, som der kan være andre medvirkende faktorer. Mere forskning er nødvendig, men angst og stress reaktivitet kan være en vigtig faktor ved behandling af disse patienter."


Story Kilde:
Materialer leveres af ** University of Missouri-Columbia ** . Bemærk: Indholdet kan redigeres for stil og længde.


Journal reference :

 1. Bradley J. Ferguson, Sarah Marler, Lily L. Altstein, Evon Batey Lee, Micah O. Mazurek, Aaron McLaughlin, Eric A. Macklin, Erin McDonnell, Daniel J. Davis, Anthony M. Belenchia, Catherine H. Gillespie, Catherine A . Peterson, Margaret L. Bauman, Kara Gross Margolis, Jeremy Veenstra-VanderWeele, David Q. Beversdorf. Foreninger mellem cytokiner, endokrine stress respons, og gastrointestinale symptomer i autisme spektrum forstyrrelse . Brain, Behavior, and Immunity , 2016; 58: 57 DOI: 10,1016 / j.bbi.2016.05.009

Cite denne side :

University of Missouri-Columbia. "Øget reaktion på stress knyttet til gastrointestinale problemer hos børn med autisme:. Øget stress hormon reaktioner, gastrointestinale symptomer" ScienceDaily. ScienceDaily 4. januar 2017. <www.sciencedaily.com/releases/2017/01/170104114330.htm>. https://www.sciencedaily.com/releases/2017/01/170104114330.htm ::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::: http://dx.doi.org/10.1016/j.bbi.2016.05.009 : :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::

Foreninger mellem cytokiner, endokrine stress respons, og gastrointestinale symptomer i autisme spektrum forstyrrelse

http://dx.doi.org/10.1016/j.bbi.2016.05.009 Hent rettigheder og indhold


Højdepunkter

• Lavere symptomer mave-tarmkanalen vedrører cortisol reaktion på stress i ASF.
• Lavere symptomer mave-tarmkanalen ikke er relateret til stress-associerede cytokiner.
• Gastrointestinal symptom-cortisol respons forhold stærkeste i regressiv ASF.


Abstrakt

Mange børn og unge med autisme spektrum forstyrrelse (ASF) har betydelige gastrointestinale (GI) symptomer, men ætiologien er i øjeblikket ukendt. Nogle personer med ASF show ændret reaktivitet til stress og ændret immune markører i forhold til typisk udviklende individer, især stress-responsive cytokiner, herunder tumornekrosefaktor-alpha (TNF-α) og interleukin 6 (IL-6). Akut og kronisk stress er forbundet med indtræden og forværring af GI symptomer hos dem uden ASD. Den foreliggende undersøgelse undersøgte, om GI symptomer i ASD blev forbundet med stigninger i cortisol, en stress-associeret endokrine markering, og TNF-α og IL-6 som reaktion på stress. Som hypotese, blev en større mængde af lavere symptomer GI tract signifikant associeret med post-stress cortisol koncentration. Forholdet mellem cortisol reaktion på stress og GI funktion var større for børn, der havde en historie af regressiv autisme. Sonderende analyser viste signifikante korrelationer mellem cortisol respons, intelligens og uhensigtsmæssig tale. I modsætning hertil blev symptomer på nedre GI-kanal ikke forbundet med niveauer af TNF-α eller IL-6. Signifikante korrelationer blev fundet, men mellem TNF-α og IL-6 og irritabilitet, socialisering, og intelligens. Disse resultater tyder på, at personer med ASF og symptomer på nedre GI-kanal kan have en øget reaktion på stress, men denne effekt er ikke forbundet med samtidige ændringer i TNF-α og IL-6. Forholdet mellem cortisol stress respons og lavere symptomer GI tract i børn med regressiv autisme, samt forholdet mellem cortisol, IL-6, og intelligens i ASF, garanterer yderligere undersøgelse.

nøgleord

 • Autisme spektrum forstyrrelse;
 • Cortisol;
 • cytokiner;
 • Stress;
 • Mave-tarmkanalen

Vælg en indstilling for at finde / adgang til denne artikel:
Tjek om du har adgang gennem dine loginoplysninger eller din institution
Kontrollér adgang

Ved at købe $ 35,95

 • image udadtil gw_rtn_ihub.gifimage udadtil gw_rtn_ihub.gif

Kontaktforfatter på: DC 069,10, One Hospital Drive, University of Missouri, Radiologisk Afdeling, Colombia, MO 65212, USA.
© 2016 Elsevier Inc. Alle rettigheder forbeholdt.

Om ScienceDirect Fjernadgang Indkøbskurv Kontakt og support Vilkår og betingelser Privacy policy
Cookies bruges fra denne hjemmeside. For mere information, besøg siden cookies .
Copyright © 2017 Elsevier BV eller dets licensgivere eller bidragydere. ScienceDirect ® er et registreret varemærke tilhørende Elsevier BV http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0889159116301180 :::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Autisme Starter måneder før symptomer opstår, viser undersøgelsen Markering børn giver tidlig mulighed for mere effektiv behandling

Forældre ofte mærke de første tegn på autisme i deres børn på omkring 12 til 18 måneder. Måske et barn ikke gør øjenkontakt, eller ikke vil smile, når mor eller far går i døren.
Men en ny undersøgelse tyder på der er tegn på autisme i hjernen endnu tidligere brønd før et barns første fødselsdag-og at tegnene kan ses på en magnetisk resonans imaging (MRI) scanning. "Vi er ved at lære, at der er biologiske forandringer, der sker på [tiden] eller før symptomerne begynder at dukke op," siger Geraldine Dawson, en klinisk psykolog og autisme forsker ved Duke University, som ikke var involveret i det nye arbejde. "Det er evnen til at opdage autisme i de tidligste stadier, der kommer til at give os mulighed for at gribe ind, før det fulde syndrom er åbenbar."
For undersøgelsen, offentliggjort i denne uge i // Natur // , forskere gennemførte MR scanninger på 150 børn tre gange : på seks måneder gammel, et år og to år. Lidt over 100 af børnene var i høj risiko, fordi de havde en ældre søskende diagnosticeret med autisme. Den hurtigere vækst i de arealer i deres hjerner korrekt forudsagde otte gange ud af 10, der af de høj-risiko børn ville gå over til at blive diagnosticeret med den betingelse.
Udvidelsen af hjernen syntes at korrelere med ankomsten af symptomer, siger Heather Hazlett, en psykolog ved University of North Carolinas Carolina Institut for Developmental Disabilities (CIDD), og papiret hovedforfatter. Stadig, med kun 100 udsatte børn, undersøgelsen er for lille til at blive betragtet definitive-nor læger bør haste til at bruge MRIs til at diagnosticere autisme, siger Hazlett.
Men hvis Undersøgelsens resultater er bekræftet i fremtidig forskning, kunne det give en ny mulighed for screening af højrisiko-børn, før deres symptomer bliver indlysende-og eventuelt på et tidspunkt, hvor behandlingen vil være mest effektiv. Jo hurtigere mønster af hjernens vækst "er en potentiel biomarkør, der kunne bruges til at identificere de børn, som måske kunne drage nytte af tidlig stimulering," siger Dawson. "Dette kunne hjælpe disse børn har de bedste resultater."
Autisme spektrum forstyrrelser-såkaldte fordi de præsenterer en bred vifte, eller spektrum af forskellige sociale og kommunikative udfordringer-er ofte kendetegnet ved adfærd, der omfatter rokkende bevægelser eller tvangstanker. Forældre ofte gør ikke mærke ting, der kunne tyde på en autisme diagnose, indtil ca. 18 måneder, når typiske børn forventes at være at tale og interagere socialt. Ved at vise barnets neurobiologi ændringer før adfærd gør, kan undersøgelsen hjælpe forældre til bedre at forstå deres barns oplevelse, siger biopsykolog Alycia Halladay, chief science officer i Autism Science Foundation, en nonprofit, der understøtter forskning, men var ikke involveret i det nye arbejde.
ved at vise videnskabsmænd mere om hvordan hjerner udvikler forud for en autisme diagnose, kan undersøgelsen også tilbyde indsigt i de genetiske udløser af autisme, siger James McPartland, en psykolog på Yale University Child Study center, som heller ikke deltager i forskningen. "Når vi ved mere om nervebaner, kan vi tænke mere over de genetiske veje," siger han.
En ting undersøgelsen kunne ikke vise, er, om der er noget anderledes ved autisme i familier, der har mere end ét barn med den betingelse, sammenlignet med autisme, der synes at have nogen familiær forbindelse. En ud af hver 68 børn er diagnosticeret med autisme; men blandt de yngre søskende til et barn på spektret, satsen er så høj som en ud af fem.
En række undersøgelser er undervejs blandt disse yngre søskende til børn på spektret, ofte kaldet "baby søskende", der er mere tilbøjelige til at udvikle autisme. Denne gruppe er lettere at studere end den almindelige befolkning, fordi der kræves færre testpersoner for at finde børn, der vil gå over til at udvikle autisme. Men det er ikke klart, om disse "baby søskende" eller anden måde er kategorisk forskellige fra andre på spektret.
For at finde nok børn til at gøre deres studie nyttig, forskerholdet fulgte mere end 500 spædbørn, scanning mange af dem i midt om natten, så de ville være i en dyb søvn. Det tog år at få nok valide data om 150 af dem, og familierne meldte deres tid. "Ofte er vi ikke huske graden af arbejde, det tager at gøre denne form for undersøgelse," siger Dawson.
Hazlett og ledende forfatter Joseph Piven, en kollega på CIDD, siger, at de begyndte forskningen omkring et årti siden, efter at en tidligere undersøgelse foreslog hjerner autistiske børn allerede var usædvanlig stor, når de nåede deres andet fødselsdage-og før autisme adfærdsmæssige symptomer normalt opstår.
Piven, en psykiater, siger mekanismen er ikke præcist klar. Men han gætter på babyer, der går på at blive autistisk erfaring verden anderledes i det første år af livet, end børn, der ikke vil have autisme gør-og at denne ændrede oplevelse af verden kan bidrage til efterfølgende hjernens udvikling i autisme.
Dawson siger fordi hjernen ændrer så meget i det første år af livet, kan det være en kritisk vindue af udvikling, når adfærdsmæssige interventioner-såsom undervisning et barn at være opmærksom på en forældres ansigtsudtryk-kan have den største effekt. Fordi det ikke har været klart indtil for nylig, at autistiske forskelle begynde så tidligt som graviditet og barndom, er der ingen behandlinger til at behandle sådanne små børn. Men sådanne behandlinger er ved at blive testet. Ved at give forskerne et potentielt værktøj til at diagnosticere børn, Dawson siger den nye undersøgelse kunne åbne muligheder for at teste de potentielle nye behandlingsformer.
McPartland beskrev mulige behandlinger som "hyper-forældrerollen." Det kunne være okay at forlade en neurotypical barn at lege med et stykke legetøj, et barn på vej til autisme kan have gavn af mere interaktion, siger han, med en forælder kurren, griner og sang. "Overmætte et barns miljø med sociale oplysninger meget som du kan," siger han. "Og håber, at det tager."
Rettigheder & tilladelser https://www.scientificamerican.com/article/autism-starts-months-before-symptoms-appear-study-shows/ ::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

udvikling Tidlig hjerne hos spædbørn med høj risiko for autisme spektrum forstyrrelse

Nature542,348-351 (16 februar 2017) doi: 10.1038 / nature21369Received15 April 2016Accepted06 januar 2017Published online15 februar 2017

Artikel værktøjer

Der er observeret hjerne udvidelsen i børn med autisme spektrum forstyrrelse (ASD), men tidspunktet for dette fænomen, og forholdet mellem ASD og fremkomsten af adfærdsmæssige symptomer, er ukendt. Retrospektiv hoved omkreds og langsgående studier af to-årige hjerne volumen fulgt op på fire år er dokumenteret, at øget hjerne volumen kan opstå tidligt i udviklingen 1 , 2 . Studier af spædbørn med høj familiær risiko for autisme kan give indsigt i den tidlige udvikling af autisme og har vist, at karakteristiske sociale underskud i ASD dukke i den sidste del af det første og i det andet leveår 3 , 4 . Disse observationer tyder på, at potentielle hjerne-billeddannelse undersøgelser af spædbørn med høj familiær risiko for ASF kunne identificere tidlige postnatale ændringer i hjernens volumen, der opstår før ASF diagnose. I dette prospektive Neuroimaging undersøgelse af 106 børn med høj familiær risiko for ASD og 42 med lav risiko spædbørn, viser vi, at hyperexpansion af det kortikale overflade området mellem 6 og 12 måneder forud hjernens volumen tilgroning observeret mellem 12 og 24 måneder i 15 høj -risk spædbørn, der blev diagnosticeret med autisme på 24 måneder. Brain volumen tilgroning var knyttet til fremkomsten og sværhedsgraden af autistiske sociale underskud. En dyb-learning algoritme, der primært anvender oplysninger overfladeareal fra magnetisk resonans billeddannelse af hjernen på 6-12 måneder gamle individer forudsagde diagnosen autisme i individuelle højrisikobørn efter 24 måneder (med en positiv prædiktiv værdi på 81% og en følsomhed på 88%). Disse resultater viser, at tidlig hjernen sker ændringer i den periode, hvor autistiske adfærd er først at opstå. http://www.nature.com/nature/journal/v542/n7641/full/nature21369.html::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::

Autisme kan påvises i hjernen længe før symptomer opstår Af James Gallagher Sundhed og videnskab reporter, BBC News website

 • 15 februar 2017

Hjernescanninger kan afsløre autisme længe før nogen symptomer begynder at dukke op, siger forskere.
Den tidligste at børn tendens til at blive diagnosticeret på nuværende er i en alder af to, selv om det ofte senere.
Undersøgelsen, offentliggjort i tidsskriftet Nature , viste oprindelsen af autisme er meget tidligere end det – i det første leveår.
Resultaterne kan føre til en tidlig test og endda behandlinger , der arbejder, mens hjernen er mere plastisk.
En ud af hver 100 mennesker har autisme, som påvirker adfærd og især social interaktion.
NHS: Hvad er autisme?
Undersøgelsen ser på 148 børn herunder i høj risiko for autisme, fordi de havde ældre søskende med sygdommen.
Alle havde hjernescanninger på seks, 12 og 24 måneder gamle.

'Meget tidligt'

Undersøgelsen afdækkede tidlige forskelle i den del af hjernen er ansvarlig for højt niveau funktioner som sprog – hjernebarken – hos børn, der gik på at blive diagnosticeret med autisme.
Dr. Heather Hazlett, en af forskere ved University of North Carolina, fortalte BBC News website: ". Meget tidligt i det første år af livet, vi ser overfladen hjerne området forskelle, der forud for de symptomer, folk traditionelt forbinder med autisme
" Så det giver os et godt mål for, når hjernen forskelle kan ske til børn med høj risiko for autisme. "
undersøgelsen åbner muligheder for store ændringer i den måde, autisme behandles og diagnosticeres.
at give børn hjernescanninger, især i høj- risiko familier, kan føre til børn bliver diagnosticeret tidligere.
i det lange løb, kan det være muligt at gøre noget lignende for alle spædbørn, hvis DNA-test forskud nok til at blive et nyttigt redskab til at identificere børn med høj risiko.
Hvis det kan diagnosticeres tidligt , så adfærdsmæssige behandlingsformer såsom dem, der uddanner forældre på nye måder at interagere med et autistisk barn kan indføres tidligere, da de skal være mere effektiv.

gribe tidligt

Prof Joseph Piven, en anden forsker på projektet, fortalte BBC: "Nu har vi muligheden for, at vi kan identificere dem, der er mest tilbøjelige til at gå videre til at få autisme.
" Det giver os mulighed for at overveje intervenient ved adfærd af autisme vises jeg tror, der er bred enighed om, at det er sandsynligt, at have mere indflydelse på et tidspunkt, hvor hjernen er mest medgørlige og før symptomerne er konsolideret.
"Så vi finder det meget lovende."
Forskerne fodret hjernen scanne billeder ind i en kunstig intelligens. Det var i stand til at forudsige, hvilke børn ville udvikle autisme med 80% nøjagtighed.
Carol Povey, direktør for National Autistic Society Center for Autisme, sagde: "Det er muligt, at kunne udvikles MRI scanning af denne type til at hjælpe familier, der allerede har et autistisk barn til at få adgang tidligere diagnosticering for efterfølgende børn.
" Dette ville betyde de børn kunne modtage den rette støtte så tidligt som muligt. «
Men hun advarede, at autisme blev manifesteret på mange forskellige måder, og" ingen enkelt test vil sandsynligvis være i stand til at identificere potentielle autisme i alle børn ".
undersøgelsen hælder også yderligere koldt vand på de debunked påstande om, at MFR jab forårsager autisme.
En af grundene linket tog fat, var, at autisme har en tendens til at blive diagnosticeret omkring det tidspunkt, at vaccinen gives til børn.
Følg James på Twitter . http://www.bbc.co .uk / news / sundhed-38955872 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::

'Super-forældrerollen' forbedrer børns autisme Af James Gallagher Sundhed og videnskab reporter, BBC News website

 • 26 oktober 2016

At give mødre og fædre de færdigheder til at blive "super forældre" kan dramatisk forbedre deres barns autisme, har en langsigtet undersøgelse vist.
I uddannelse, forældre så film af sig selv at lege med deres barn, mens en terapeut gav præcise tips til at hjælpe deres barn kommunikere.
"Hvad er bemærkelsesværdigt er pay-off," sagde Louisa Harrison, der har set en enorm forbedring i hendes søn Frank.
Eksperter siger, at resultaterne, der er offentliggjort i The Lancet , var "enormt jublende".
Undersøgelsen fokuserede på børn med svær autisme, som ofte var ude af stand til at tale med deres forældre.
Billede ophavsret Thinkstock
For Louisa søn Frank, lygtepæle var en markør for hans fremskridt ved hjælp af metoden.
Louisa, fra Cheshire, sagde: "Han elsker at se lygtepæle kommer på i vores gade, så efteråret er en meget spændende tid for os.

"For nogle år siden var det en stort set tavs interaktion, men nu vil han være så snakkesalig," Mor, mor, se de har gået på i en anden rækkefølge. «
"Hvis du havde fortalt mig for fire år siden ville han komme ud med en sætning som det, så jeg ville græde," Louisa tilføjet.

Bedre end god

Forskernes idé var enkel: at forbedre mors og fars forældre til at forbedre de sociale færdigheder hos barnet.
Dr. Catherine Aldred, en konsulent tale og sprog terapeut med Stockport NHS Trust, understregede det var ikke om at skyde skylden forældrene.
"Vi tager forældrenes samspil med barnet og tage det til en" super "niveau, disse børn har brug for mere end 'godt nok', de har brug for noget enestående," sagde hun.

 • Du bliver virkelig dygtig-up af disse mennesker, som stoler på din dømmekraft om, hvad der gør dit barn tickLouisa Harrison

Enestående er hårdt arbejde. Forældre blev registreret med deres barn, som kunne have siddet, spiller alene.
Men mor og far blev derefter vist en højdepunkter pakke af de let-forpasset øjeblikke, hvor det autistiske barn subtilt flyttet til lege med deres forældre.
Kommunikation specialister arbejdede derefter med forældrene at give dem de færdigheder til at få mest muligt ud af disse korte øjeblikke.
I små skridt, det i sidste ende flyttede til at få barnet til at tale mere.
Louisa fortalte BBC: "Du bemærker ting du ikke ville meddelelse i realtid.
" Ting som venter, giver Frank masser af tid til at kommunikere og kommentere i stedet spurgte ham, der sætter på presset til at reagere.
"Du har lyst, du bliver rigtig dygtig-up af disse mennesker, som stoler på din dømmekraft om, hvad der gør dit barn kryds," tilføjede hun.
Retssagen med 152 familier begyndte kort efter at børnene blev diagnosticeret omkring en alder af tre.
Normalt deres symptomer ville blive værre med alderen.
I halvdelen af familierne givet de sædvanlige behandlinger, 50% blev alvorligt autistisk i begyndelsen og denne procentsats forudsigeligt steg til 63% efter seks år.
Men det modsatte skete i familierne givet den intensive træning.

Medier billedtekst Adumea forklarer på Radio 4 's dag, hvad en autisme undersøgelse har betydet for hende og hendes søn Kofi.
Blandt disse, 55% af børnene var alvorligt autistisk i begyndelsen og 46% efter seks år.
Rapportens hovedforfatter, professor Jonathan Green fra University of Manchester, sagde resultaterne var "ekstraordinær".
Han tilføjede: "Dette er ikke en" kur ", i den forstand, at de børn, der demonstrerede forbedringer stadig vil vise de resterende symptomer".
Men han fortalte BBC Radio 4 s dag program, at forskningen foreslog at arbejde med forældrene kan føre til langsigtede forbedringer.
Han sagde: "Det tyder på, at det, at forældrene har været i stand til at integrere i familien har lidt, selv efter afslutningen af den terapi, som er virkelig opmuntrende."

Medier billedtekst Tracey Sawyer-Copus sagde autisme undersøgelsen havde en "positiv" effekt på hendes søn Aaron
Adumea, hvis søn Kofi, 12, deltog i forskning, fortalte BBC: "Hvad er så kraftig, om denne behandling er, at det strækker sig ud over timer, du tilbringer i terapeutens kontor, fordi det driver ind i hjemmet.
"og som professor Green sagde, det integrerer ind i familielivet og den måde, du kommunikerer med dine børn, og fra det, du lærer af det, du kan så fortælle skolerne: ". dette virker, så prøv denne '"
En ud af 100 personer udvikler en vis grad af autisme, men der er ingen medicinsk behandling og familier ofte desperat henvende sig til kvaksalver behandlinger.
Dr. James Cusack, direktør for videnskab på den velgørenhed Autistica, sagde: "Forældre ofte fortæller os, at de kæmper for en diagnose, men når de endelig får det, skabet er nøgne, med lidt information eller skræddersyet støtte til rådighed for dem.
"Alt for ofte forældre bliver ofre for de falske påstande om charlataner, som bytte på desperate familier.
" Disse resultater ser lovende ud for de mange tusinde forældre, der ønsker at finde tidlige interventioner for deres børn baseret på solid videnskab, "tilføjede han.
Dr. Max Davie, fra Royal College of pædiatri og børns sundhed, sagde: "[Dette] er en meget råber besked for familier."
Følg James på Twitter.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::

Autisme spektrum forstyrrelse (ASF) Del:

 • || E-mail andelE-mail andel ||
  || E-mail andel ||
 • || Twitter delTwitter del ||
  || Twitter del ||
 • || Facebook aktienFacebook aktien ||
  || Facebook aktien ||

Gemme:

 • || Google bogmærkerGoogle bogmærker ||
  || Google bogmærker ||
 • || NHS Choices Gemte siderNHS Choices Gemte sider ||
  || NHS Choices Gemte sider ||

Print:

Introduktion

Autisme spektrum forstyrrelse (ASF) er en tilstand, der påvirker social interaktion, kommunikation, interesser og adfærd.
Hos børn med ASF, symptomerne er til stede før tre år, selv om en diagnose til tider kan foretages efter det fyldte tre.
Det er anslået, at omkring 1 ud af 100 mennesker i Storbritannien har ASD. Flere drenge er diagnosticeret med den betingelse end piger.
Der er ingen "kur" for ASF, men tale og sprog terapi, ergoterapi, pædagogisk støtte, samt en række andre indgreb er tilgængelige til at hjælpe børn og forældre.
Læs om hjælp og støtte til rådighed for mennesker med ASF .

Tegn og symptomer

Mennesker med ASF tendens til at have problemer med social interaktion og kommunikation.
I den tidlige barndom, er der nogle børn med ASF ikke pludre eller bruge andre vokale lyde. Ældre børn har problemer med at bruge ikke-verbale adfærd til at interagere med andre – for eksempel, de har svært med øjenkontakt, ansigtsudtryk, kropssprog og fagter. De kan give ingen eller kortvarig øjenkontakt og ignorere kendte eller ukendte mennesker.
Børn med ASF kan også mangle bevidsthed om og interesse for andre børn. De vil ofte enten drages til ældre eller yngre børn, snarere end at interagere med børn på samme alder. De har tendens til at spille alene.
De kan have svært ved at forstå andre menneskers følelser og følelser, og har svært ved at starte samtaler eller deltage i dem ordentligt. Sproglige udvikling kan blive forsinket, og et barn med ASF vil ikke kompensere deres manglende sprog eller forsinkede sprogkundskaber ved at bruge fagter (kropssprog) eller ansigtsudtryk.
Børn med ASF vil være tilbøjelige til at gentage ord eller sætninger talt af andre (enten straks eller senere), uden at formulere deres eget sprog, eller parallelt med udviklingen af deres sproglige færdigheder. Nogle børn viser ikke fantasifuld eller foregive leg, mens andre løbende vil gentage den samme foregive play.
Nogle børn med ASF gerne holde fast i den samme rutine og lidt ændringer kan udløse raserianfald. Nogle børn kan baske deres hånd eller vride eller svirp deres fingre, når de er glade eller ked af det. Andre kan engagere sig i gentagne aktivitet, som for eksempel at lyskontakter til og fra, åbne og lukke døre, eller foring tingene op.
Børn og unge med ASF ofte opleve en række kognitive (tænkning), læring, følelsesmæssige og adfærdsmæssige problemer. For eksempel kan de også have Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) , angst , eller depression .
Ca. 70% af børn med ASF har en ikke-verbal IQ under 70. Af disse 50% har en ikke-verbal IQ under 50. Samlet set op til 50% af mennesker med "alvorlige indlæringsvanskeligheder" har ASF.
Læs mere om symptomer på ASD .

Kom en diagnose

De vigtigste elementer i ASF – problemer med social kommunikation og interaktion – kan ofte genkendes i den tidlige barndom.
Nogle funktioner i ASF kan ikke blive mærkbar, indtil en ændring af situationen, som når barnet begynder børnehave eller skole.
Se din læge eller sundhedsplejerske, hvis du bemærker nogen af de tegn og symptomer på ASD i dit barn, eller hvis du er bekymret for dit barns udvikling. Det kan også være nyttigt at diskutere dine bekymringer med dit barns børnehave eller skole.
Læs mere om diagnosticering ASF .

Omsorg for en person med ASF

At være en plejer er ikke en nem rolle. Når du er optaget reagere på andres behov, kan det påvirke din følelsesmæssige og fysiske energi, og gør det nemt at glemme din egen sundhed og psykisk velvære.
Hvis du omsorgen for en anden, er det vigtigt at passe på dig selv og få så meget hjælp som muligt. Det er i din bedste interesse, og dem på den person, du holder af.
Læs mere om pleje og støtte , herunder oplysninger om:

Du kan også ringe til Plejere Direkte hotline på 0300 123 1053.

Hvad er årsagen til ASF?

Den nøjagtige årsag til ASF er ukendt, men det menes, at flere komplekse genetiske og miljømæssige faktorer er involveret.
I fortiden, nogle mennesker troede MFR-vaccinen forårsagede ASD, men dette er blevet undersøgt grundigt i en række store undersøgelser rundt om i verden, der involverer millioner af børn, og forskerne har fundet noget bevis for en sammenhæng mellem MFR og ASF.
Læs mere om årsagerne til ASD .

Autisme hos voksne

Nogle mennesker med ASF havde funktioner i den tilstand som et barn, men ind i voksenalderen uden nogensinde at blive diagnosticeret.
Men at få en diagnose som voksen kan ofte hjælpe en person med ASF og deres familier forstå den betingelse, og arbejde ud af hvilken type rådgivning og støtte, de har brug for.
For eksempel vil en række autisme-specifikke tjenester er tilgængelige, der giver voksne med ASF med den hjælp og støtte, de behøver for at leve selvstændigt og finde et job, der matcher deres færdigheder og evner.
Læs mere om voksne med ASF .
Siden er revideret: 2016/06/01
Næste gennemgang grund: 2018/01/09 http://www.nhs.uk/conditions/Autistic-spectrum-disorder/Pages/Introduction.aspx ::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::

Autisme spektrum forstyrrelse – Symptomer Del:

 • || E-mail andelE-mail andel ||
  || E-mail andel ||
 • || Twitter delTwitter del ||
  || Twitter del ||
 • || Facebook aktienFacebook aktien ||
  || Facebook aktien ||

Gemme:

 • || Google bogmærkerGoogle bogmærker ||
  || Google bogmærker ||
 • || NHS Choices Gemte siderNHS Choices Gemte sider ||
  || NHS Choices Gemte sider ||

Print:

Symptomer på autisme spektrum forstyrrelse

De vigtigste elementer i autisme spektrum forstyrrelse (ASF) er problemer med social kommunikation og interaktion .
Se din læge eller sundhedsplejerske, hvis du bemærker nogen af følgende tegn på ASD i dit barn eller hvis du er bekymret for dit barns udvikling.

Tegn på ASD i førskolebørn

Talte sprog

 • forsinket tale udvikling (fx taler mindre end 50 forskellige ord i en alder af to), eller ikke taler på alle
 • hyppig gentagelse af forsatte ord og sætninger
 • tale, der lyder meget ensformigt eller flad
 • foretrækker at kommunikere ved hjælp af enkelte ord, på trods af at være i stand til at tale i sætninger

Reaktion på andre

 • ikke reagerer på deres navn blive kaldt, trods normal hørelse
 • afvise cuddles initieret af en forælder eller omsorgsperson (selv om de kan indlede cuddles selv)
 • reagerer usædvanligt negativt når bedt om at gøre noget af en anden

Interaktion med andre

 • ikke er bekendt med andre folks personlige rum, eller er usædvanlig intolerante mennesker indtaste deres eget personlige rum
 • lidt interesse i at interagere med andre mennesker, herunder børn på tilsvarende alder
 • ikke nyder situationer, at de fleste børn i deres alder lignende, såsom fødselsdage
 • foretrækker at spille alene, snarere end at spørge andre til at lege med dem
 • sjældent bruger fagter eller mimik, når du kommunikerer
 • undgå øjenkontakt

Opførsel

 • have gentagne bevægelser, såsom flagrende deres hænder, rokke frem og tilbage, eller svippede deres fingre
 • leger med legetøj i en gentagen og fantasiløs måde, såsom foring blokke op i den rækkefølge størrelse eller farve, frem for at bruge dem til at bygge noget
 • foretrækker at have en velkendt rutine og få meget forstyrret, hvis der er ændringer til denne rutine
 • have en stærk lide eller ikke lide af visse fødevarer baseret på teksturen eller farve af fødevarer så meget som smagen
 • usædvanlige sensoriske interesser – for eksempel børn med ASF kan sniffe legetøj, genstande eller mennesker uhensigtsmæssigt

Tegn og symptomer på ASD i skolealderen

Talte sprog

 • foretrækker at undgå at bruge talesprog
 • tale, der lyder meget ensformigt eller flad
 • taler i præ-lærde sætninger, snarere end at sammensætte individuelle ord at danne nye sætninger
 • synes at tale "ved" mennesker, snarere end at dele en to-vejs samtale

Reaktion på andre

 • tage folks tale bogstaveligt og være ude af stand til at forstå sarkasme, metaforer eller talemåder
 • reagerer usædvanligt negativt når bedt om at gøre noget af en anden

Interaktion med andre

 • ikke er bekendt med andre folks personlige rum, eller er usædvanlig intolerante mennesker indtaste deres eget personlige rum
 • lidt interesse i at interagere med andre mennesker, herunder børn af samme alder, eller har få nære venner, trods forsøg på at danne venskaber
 • ikke forstå, hvordan folk normalt interagere socialt, såsom hilsen folk eller ønsker dem farvel
 • ikke er i stand til at tilpasse tonen og indholdet af deres tale til forskellige sociale situationer – for eksempel, taler meget formelt til en fest, og derefter tale til totalt fremmede i et velkendt måde
 • ikke nyder situationer og aktiviteter, som de fleste børn i deres alder nyde
 • sjældent bruger fagter eller mimik, når du kommunikerer
 • undgå øjenkontakt

Opførsel

 • gentagne bevægelser, såsom flagrende deres hænder, rokke frem og tilbage, eller svippede deres fingre
 • spiller i en repetitiv og fantasiløs måde, ofte foretrækker at spille med genstande snarere end mennesker
 • udvikle en meget specifik interesse i et bestemt emne eller aktivitet
 • foretrækker at have en velkendt rutine og få meget forstyrret, hvis der er ændringer til deres normale rutine
 • have en stærk lide eller ikke lide af visse fødevarer baseret på teksturen eller farve af fødevarer så meget som smagen
 • usædvanlige sensoriske interesser – for eksempel børn med ASF kan sniffe legetøj, genstande eller mennesker uhensigtsmæssigt

Andre tilstande associeret med ASF

Mennesker med ASF har ofte symptomer eller aspekter af andre tilstande, såsom:

Hvis dit barn har nogen af disse problemer, kan de drage fordel af særskilt behandling, såsom medicin eller kognitiv adfærdsterapi (CBT) , ud over deres behandling for ASF.
Læs mere om behandling af ASF .
Siden er revideret: 2016/06/01
Næste gennemgang grund: 2018/01/09 http://www.nhs.uk/Conditions/Autistic-spectrum-disorder/Pages/Symptoms.aspx ::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::

Autisme spektrum forstyrrelse – Diagnose Del:

 • || E-mail andelE-mail andel ||
  || E-mail andel ||
 • || Twitter delTwitter del ||
  || Twitter del ||
 • || Facebook aktienFacebook aktien ||
  || Facebook aktien ||

Gemme:

 • || Google bogmærkerGoogle bogmærker ||
  || Google bogmærker ||
 • || NHS Choices Gemte siderNHS Choices Gemte sider ||
  || NHS Choices Gemte sider ||

Print:

Diagnosticering autisme spektrum forstyrrelse

Se din læge eller sundhedsplejerske, hvis dit barn viser ** symptomer på autisme spektrum forstyrrelse (ASF) ** , eller du er bekymret for deres udvikling.
Hvis det er hensigtsmæssigt, kan din læge henvise dig til en sundhedsperson eller team, der specialiserer sig i at diagnosticere ASD, eller en person, der har adgang til et sådant hold.
Specialisten eller specialist team vil gøre en mere indgående vurdering, der skal startes senest tre måneder efter forelæggelsen.
Hvis du henvist til en individuel specialist, kan de være en:

 • psykolog – en sundhedsperson med en psykologi grad, plus yderligere uddannelse og kvalifikationer i psykologi
 • psykiater – en medicinsk uddannet læge med videreuddannelse i psykiatri
 • børnelæge – en læge, der har specialiseret sig i behandling af børn
 • tale og sprog terapeut – en specialist i at genkende og behandle kommunikationsproblemer

Nogle lokale sundhedsmyndigheder bruger tværfaglige teams. Disse er en kombination af specialister, der arbejder sammen for at foretage en vurdering.

Vurdering

En diagnose af ASD er baseret på den række funktioner dit barn viser.
For de fleste børn:

 • oplysninger vil blive behov for fra din egen læge, børnehave eller skole personale, plus tale og sprog og ergoterapeuter, om dit barns udvikling, sundhed og adfærd
 • en tale og sprog terapeut, og ofte en ergoterapeut, vil foretage en vurdering
 • en detaljeret fysisk undersøgelse skal udføres for at udelukke mulige fysiske årsager til dit barns symptomer, såsom en underliggende tilstand som neurofibromatosis eller Downs syndrom
 • vurderingen vil omfatte en kontrol for eventuelle sameksisterende fysiske forhold sundhed og psykiske problemer

Hertil kommer, for nogle børn:

 • du kan blive bedt om at deltage i en række interviews, så en detaljeret familiens historie og historien om dit barns udvikling og adfærd kan udarbejdes
 • dit barn kan blive bedt om at deltage i en række aftaler så specifikke kvalifikationer og aktiviteter kan observeres og vurderes

Når denne proces er afsluttet, kan en diagnose af ASD bekræftes.

efter diagnose

Når et barn er diagnosticeret med ASF, mange forældre er ivrige efter at finde ud af så meget som de kan om tilstanden. Den Nationale Autistic Societyhar et fremragende udvalg af ressourcer og rådgivning.

Diagnosticering ASD hos voksne

Nogle mennesker med ASF vokse op uden deres tilstand bliver anerkendt, men det er aldrig for sent at få en diagnose. Nogle mennesker kan være bange for at blive diagnosticeret, fordi de føler det vil "mærke" dem, og lavere andres forventninger til dem.
Men der er flere fordele ved at få en diagnose. Det hjælper folk med den betingelse, og deres familier forstå ASD og beslutte, hvad slags støtte, de har brug for. En diagnose kan også gøre det lettere at få adgang til autisme-tjenester og gøre krav på ydelser.
Se din læge, hvis du tror, du kan have ASD og bede dem om at henvise dig til en psykiater eller klinisk psykolog. The National Autistic Society hjemmeside har oplysninger om, at blive diagnosticeret med ASF, hvis du er en voksen .
Hvis du allerede se en specialist af andre årsager, kan du bede dem om en henvisning i stedet.
Læs mere om diagnosticering ASF hos voksne og rådgivning for voksne, der lever med ASF .
Du kan også læse NICE retningslinjer om anerkendelse, henvisning, diagnosticering og behandling af voksne på autisme spektrum (PDF, 267kb) . http://www.nhs.uk/Conditions/Autistic-spectrum-disorder/Pages/Diagnosis.aspx ::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::

Autisme spektrum forstyrrelse – Behandling Del:

 • || E-mail andelE-mail andel ||
  || E-mail andel ||
 • || Twitter delTwitter del ||
  || Twitter del ||
 • || Facebook aktienFacebook aktien ||
  || Facebook aktien ||

Gemme:

 • || Google bogmærkerGoogle bogmærker ||
  || Google bogmærker ||
 • || NHS Choices Gemte siderNHS Choices Gemte sider ||
  || NHS Choices Gemte sider ||

Print:

Behandling autisme spektrum forstyrrelse

Der er ingen "kur" for autisme spektrum forstyrrelse (ASF). En række specialiserede uddannelses- og adfærdsmæssige programmer Dog kan hjælpe børn med ASF.
Det kan være svært at vide, hvilke indgreb vil fungere bedst for dit barn, fordi hver person med ASF påvirkes forskelligt.
Nogle typer af indgreb kan involvere timers intensivt arbejde, og det er ikke altid muligt for mange familier på grund af de praktiske, følelsesmæssige og finansielle forpligtelser, der er nødvendige.
The National Autistic Society hjemmeside har oplysninger om de mange forskellige strategier og tilgange til rådighed for ASF .
Ethvert indgreb skal fokusere på vigtige aspekter af dit barns udvikling. Disse er:

 • kommunikationsevner – såsom at bruge billeder til at hjælpe kommunikere (som tale- og sprogfærdigheder normalt betydeligt forsinket)
 • sociale interaktion færdigheder – såsom evnen til at forstå andre menneskers følelser og reagere på dem
 • fantasifulde play færdigheder – såsom tilskyndelse foregive play
 • faglighed – de "traditionelle" færdigheder et barn har brug for at komme videre med deres uddannelse, såsom læsning, skrivning og matematik

Den detaljerede vurdering , styring og koordinering af pleje til børn og unge med ASF bør involvere lokale specialist lokalt baserede tværfaglige teams (undertiden kaldet "lokale autisme teams"), der arbejder sammen. Holdet kan omfatte:

 • en børnelæge
 • mentale hede specialister, såsom en psykolog og psykiater
 • indlæringsvanskeligheder specialist
 • en tale og sprog terapeut
 • en ergoterapeut
 • uddannelse og sociale ydelser

Lokale autisme teams bør sikre, at alle børn eller unge diagnosticeret med ASF har en case manager eller nøgle arbejdstager til at styre og koordinere deres behandling, pleje og støtte, samt deres overgang til voksen pleje.
Den Research Autism hjemmeside indeholder oplysninger om de mange forskellige typer af autisme interventioner, behandlinger og terapier .

Forældre uddannelse

Forældrene til et barn med ASF spiller en afgørende rolle i at støtte deres barn og forbedre deres færdigheder.
Hvis dit barn har ASD, er det en god idé at finde ud af så meget som du kan om tilstanden. The National Autistic Society hjemmeside indeholder nyttige oplysninger og råd til forældre, pårørende og plejepersonale .
The Research Autisme hjemmeside er også en god kilde til information og har et afsnit om de forskellige emner, der lever med autisme gaver, herunder virkningen af autisme på familien .

Kommunikation råd til forældre

Kommunikation er særligt udfordrende for børn med ASF. Hjælpe dit barn til at kommunikere kan reducere angst og forbedre adfærd.
Følgende tip kan være nyttige, når de kommunikerer og interagere med dit barn:

 • bruge dit barns navn, så de ved, du løse dem
 • holde baggrundsstøj til et minimum
 • holde sprog enkle
 • taler langsomt og tydeligt, med pauser mellem ord
 • ledsage hvad du siger med enkle bevægelser
 • give ekstra tid til dit barn til at behandle, hvad du har sagt

Parent støtteprogrammer

Dybdegående rådgivning og støtte programmer er tilgængelige for forældre til børn for nylig diagnosticeret med ASF.
For eksempel EarlyBird programmet leveres af The National Autistic Society er et gratis tre måneders kursus for forældre, hvis barn er blevet diagnosticeret med ASF, men har ikke startet i skole endnu.
Programmet sigter mod at informere og støtte forældre, og tilbyder praktiske råd om at passe deres barn og hjælpe dem med at forbedre deres færdigheder.
EarlyBird Plus er for forældre til børn, der har modtaget en senere diagnose af ASD og er fire til otte år. Programmet har til formål at løse barnets behov på både hjem og skole ved at uddanne forældre og omsorgspersoner, sammen med en professionel, der jævnligt arbejder med deres barn.
EarlyBird og EarlyBird Plus er drevet af licenserede hold og fås i de fleste dele af Storbritannien. For at finde ud af, om der er et hold i dit område, så ring 01226 779218 eller e-mail earlybird@nas.org.uk .

Psykologiske behandlinger

Hvis dit barns adfærd giver problemer, vil de blive vurderet for eventuelle udløser, såsom en fysisk helbredstilstand, psykiske problemer eller miljømæssige faktorer.
I tilfælde, hvor et barn med ASF har også en mental sundhed problem, såsom angst , kan tilbydes en psykologisk behandling.
Psykologiske behandlinger, såsom kognitiv adfærdsterapi (CBT) , indebærer at tale med en uddannet terapeut om tanker og følelser, og diskuterer, hvordan disse påvirker adfærd og trivsel.
Du kan læse mere om CBT og autisme på Research Autism hjemmeside.

Medicin

I nogle tilfælde kan medicin ordineres til behandling nogle af de symptomer eller tilstande associeret med ASF. For eksempel:

Disse medikamenter kan have betydelige bivirkninger og er normalt kun ordineres af en læge, der har specialiseret sig i den tilstand, der behandles. Hvis medicin tilbydes, vil dit barn have regelmæssige check-ups for at vurdere, om det virker.

Behandlinger anbefales ikke

En række alternative behandlinger er blevet foreslået til ASD. Men disse bør undgås, fordi der er lidt eller ingen beviser for, at de er effektive, og nogle kan endda være potentielt farlige.
Behandlinger, der ikke anbefales til ASD omfatter:

 • specielle diæter – såsom glutenfri eller kasein-fri kost
 • neurofeedback – hvor hjerneaktivitet overvåges (normalt ved at placere elektroder på hovedet), og den person, der behandles, kan se deres hjerneaktivitet på en skærm, og undervises hvordan du ændrer det
 • auditiv træning integration – en terapi, der involverer at lytte til musik, der varierer i tone, pitch og volumen
 • chelatbehandling – som bruger medicin eller andre midler til fjernelse af metal (især kviksølv) fra kroppen
 • hyperbar oxygenbehandling – behandling med ilt i et trykkammer
 • faciliteret kommunikation – hvor en terapeut eller en anden person støtter og guider en persons hånd eller arm, mens du bruger en enhed, såsom en computer-tastatur eller mus

Finansiering behandlinger

Nogle af de interventioner for ASD tage en masse tid og arbejdskraft, og kan koste en betydelig mængde penge, hvis ikke tilgængelige på NHS.
Mange lokale uddannelsesmyndigheder (Leas) giver delvis eller sommetider samlede midler til specialist uddannelse, men dette varierer meget mellem LEA'er.
Læs mere om særlige undervisningsbehov og Handicap (SEND) .
Hvis du ønsker mere information og rådgivning om, hvad midler til rådighed, og hvordan man kan anmode om det, løber en særlig service kaldet The National Autistic Society Education Rights service . http://www.nhs.uk/Conditions/Autistic-spectrum-disorder/Pages/Treatment.aspx::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::

Hjernescanninger spot tidlige tegn på autisme i højrisiko-babyer Eksperter siger replikering er nødvendigt og andre forhindringer skal overvindes for at anvende resultaterne til klinikken.

15. februar 2017

Forskere har ingen måde at sige, om unge babyer senere kan blive diagnosticeret med autisme. Men hjernescanninger kunne hjælpe, en lille undersøgelse antyder.

Ved at scanne hjernen på spædbørn, hvis søskende har autisme, forskere siger, at de har været i stand til at foretage rimeligt præcise prognoser om, hvilke af disse høj-risiko spædbørn senere vil udvikle autisme selv. Resultaterne hæve udsigten til diagnosticere autisme spektrum forstyrrelse (ASF) måneder før børn udvikler symptomer, et mål, der har vist sig undvigende. Naturen ser på den nye undersøgelse og dens konsekvenser.

Hvorfor har det været så svært at diagnosticere autisme hos spædbørn?

Børn typisk vise symptomer på ASD, såsom svært ved at gøre øjenkontakt, efter det fyldte 2. Forskere mener, at hjernen ændringer underliggende ASD begynde meget tidligere – måske endda i livmoderen. Men adfærdsmæssige vurderinger ikke har været nyttige i at forudsige hvem der får autisme, siger Joseph Piven, en psykiater ved University of North Carolina (UNC) i Chapel Hill, som co-ledede undersøgelsen, offentliggjort online i Nature 1 .
"Børn, der ender med autisme ved 2 eller 3, de ikke ser ud som de har autisme i det første år," siger han.

Er der genetiske signaturer eller biomarkører, der kan hjælpe forudsige en autisme diagnose?

Relaterede historier

Mere relaterede historier
Visse sjældne mutationer er knyttet til ASD, men langt de fleste tilfælde ikke kan fastgjort til en enkelt eller endda en håndfuld genetiske risikofaktorer. Begyndende i 1990'erne, Piven og andre forskere har bemærket, at børn med autisme tendens til at have større hjerner end udviklingsmæssigt normale børn, tyder på, at hjernen vækst kunne være en biomarkør for ASF. Men Piven og kollega Heather Cody Hazlett, en psykolog på UNC-Chapel Hill, siger det ikke havde været klart, når tilgroning indtraf.

Hvad gjorde deres seneste undersøgelse se på?

Autisme forekommer i omkring 1 ud af 100 børn i den almindelige befolkning, men spædbørn med en ældre søskende med en diagnose har omkring en 1 ud af 5 chance for at udvikle ASD. Som en del af det amerikanske National Institutes of Health (NIH) -funded Infant Brain Imaging Study (IBIS), Piven og Hazlett hold scannet hjernen på 106 af disse "høj risiko" spædbørn i en alder 6, 12 og 24 måneder ved hjælp af magnetisk resonans (MRI), at se om de kunne fange hjernen overvækst på fersk gerning. De fulgte også 42 lavrisiko-spædbørn.

Hvad gjorde de finde?

Femten af de højrisiko-spædbørn blev diagnosticeret med autisme på 24 måneder. MR scanninger viste, at mængden af disse spædbørn hjerner voksede hurtigere mellem 12 og 24 måneder, sammenlignet med børn, der ikke var diagnosticeret med ASF, og at dette accelereret vækst fandt sted på samme tid, at adfærdsmæssige tegn på autisme dukkede op.
Forskerne fandt også hjernen ændringer mellem 6 og 12 måneder, før ASD symptomer viste sig. Det kortikale overflade – et mål for størrelsen af folder på ydersiden af hjernen – voksede hurtigere hos spædbørn senere diagnosticeret med autisme, sammenlignet med dem, der ikke fik en diagnose. Hazlett et al, Nature 2017; 10.1038 / nature21369 Farvede områder indikerer områder af cortex, der voksede betydeligt hurtigere i spædbørn, der senere blev diagnosticeret med autisme.
image udadtil web_nature21369_Hazlett-4.jpgimage udadtil web_nature21369_Hazlett-4.jpg

Kan disse ændringer i hjernen anvendes til at forudsige autisme diagnose hos spædbørn?

Hazlett og Piven team derefter brugt en dyb-learning neurale netværk, en form for maskine læring, at spørge, om MR-scanninger på 6 og 12 måneder i et større sæt af højrisiko-spædbørn kunne forudse en autisme diagnose i en alder af 2. Algoritmen korrekt forudsagde 30 ud af de 37 autisme diagnoser (81%), og samtidig producere falsk-positive i 4 ud af de 142 børn, der ikke blev senere diagnosticeret.
"Vi har nu dette fund i disse høje risiko spædbørn familiær, at vi kan forudsige 8 ud af 10, at vi tror vil få autisme," siger Piven og tilføjer, at adfærdsbaserede forudsigelser gøre noget bedre end 50-50 i den alder. "Det har enorme kliniske implikationer."

Hvad skal der til for disse resultater, der skal bruges i klinikken?

Meget mere forskning, accepterer Pivens 'team og andre eksperter. I første omgang, behøver de resultater, der skal bekræftes med en større opfølgningsundersøgelse af højrisiko-spædbørn: Piven team har søgt om NIH midler til en sådan undersøgelse. De ser også på, om andre hjerne-billeddiagnostiske teknikker kan opdage de tidlige hjernen ændringer.
"Det er et fremragende stykke videnskab, men i sidste ende det er baseret på et par hundrede individer," siger Armin Raznahan, en kliniker-forsker ved National Institute of Mental Health i Bethesda, Maryland. "Det vigtigste vil være at replikere dette."
Selv hvis resultaterne er robuste, kan kliniske anvendelser bevise begrænset. Cynthia Schumann, en ekspert i autisme hjernescanning ved University of California, Davis, konstaterer, at resultaterne kun for højrisiko-spædbørn, og ikke til den almindelige befolkning. Et stort opfølgende undersøgelse vil være behov for at teste, om autisme kan forudsiges i den almindelige befolkning, siger hun.
Forskelle mellem MRI-scannere og metoder til udvinding af data kunne også sump subtile anatomiske forandringer påvist i undersøgelsen, tilføjer Raznahan. Udbredt anvendelse ville også afhænge af at have en "vækst-chart for hjernen", der er bredt anvendelig på tværs af befolkningen – en kæmpe udfordring, bemærker han.

Hvis autisme kunne forudsiges hos spædbørn, kunne lægerne gøre noget ved det?

Der er ingen beviser for, at risikoen for at udvikle autisme kan reduceres hos spædbørn, siger Raznahan, og øjeblikkelig anvendelse af tidlig diagnose vil være at informere familier. At have en pålidelig værktøj til tidlig diagnose kan hjælpe forskerne til at teste interventioner, fordi det ville hjælpe dem med at afgøre, om en behandling virker eller ej, tilføjer Piven.
Naturedoi: 10,1038 / nature.2017.21484

 1. Hazlett, HC et al . Natur http://dx.doi.org/10.1038/nature21369 ( 2017 ).

Fra nature.com

Fra andre steder

Forfatter information
For den bedste kommentere oplevelse, skal du logge ind eller registrere dig som bruger og accepterer vores retningslinjer for fællesskabet . Du vil blive omdirigeret tilbage til denne side, hvor du vil se kommentarer opdatering i realtid og har evnen til at anbefale kommentarer til andre brugere. http://www.nature.com/news/brain-scans-spot-early-signs-of-autism-in-high-risk-babies-1.21484 ::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Uddannelse forældre til at gøre bedre forbindelser med deres autistiske børn kan reducere symptomer år senere. Undervisning forældre til børn med autisme, hvordan at interagere mere effektivt med deres afkom bringer børnene fordele, dvæle i årevis, efter den største og længste undersøgelse af autisme interventioner. Uddannelsen målrettet forældre med 2-4-årige børn med autisme. Seks år efter voksne afsluttede år lange kursus, viste deres børn bedre social kommunikation og færre gentagne adfærd, og færre blev anset for at have "alvorlig" autisme sammenlignet med en kontrolgruppe, ifølge resultaterne blev offentliggjort den 25. oktober i The Lancet 1 . "Dette er ikke en kur," siger børnepsykiater Jonathan Green fra University of Manchester, og en efterforsker på studiet. "Men det har en vedvarende og betydelig reduktion i sværhedsgrad, og det er vigtigt i familier."

Relaterede historier

Flere relaterede historier
John Constantino, et barn psykiater ved Washington University i St. Louis, Missouri, siger, at resultaterne er "monumentalt vigtige", fordi der har været lidt beviser for, at interventioner for autisme på et tidligt tidspunkt er effektive – selvom forskere allerede i store træk støtter ideen. "Det er en sjælden langsigtet randomiserede, kontrollerede forsøg i et område, hvor der findes næsten ingen data af denne art," siger han.
Men han tilføjer, at omfanget af forbedringen var en skuffelse, og at der var tegn på, at effekten af behandlingen var aftagende over tid.
Og selv om terapien nydt kommunikationsevner og nedsat repetitiv adfærd, var det ikke mindske børns angst – en anden vigtig symptom på autisme. "Måske mest af alt, dette understreger, hvor desperat vigtigt det er, at vi udvikler en højere effekt interventioner," siger han.

Video træning

Mere end 1% af amerikanske børn er diagnosticeret med autisme spektrum forstyrrelse, en tilstand, hvor deres evne til at kommunikere er nedsat. Der er ingen behandling, der er endeligt vist sig at løse de centrale symptomer på autisme, siger Green.
Ideen bag tidlig indgriben terapier for autisme er, at de står en større chance for at have en effekt, fordi symptomerne ikke er så alvorlige, og hjernen er på et tidligere udviklingstrin. Grøn og hans kolleger lancerede Børnehave Autisme Kommunikation Trial (PACT) for at teste disse antagelser. De indskrevet 152 børn med autisme, mange af dem med alvorlige symptomer på lidelsen. Omkring halvdelen af børnene blev randomiseret til at modtage en intervention; den anden halvdel tjente som kontrol. De to grupper begyndte undersøgelsen med lignende scorer på et mål for autisme symptom sværhedsgrad.
Behandlingen blev dog rettet mod deres forældre. Træning blev skræddersyet til hver familie: to gange om måneden i seks måneder, forældre set videoer af deres interaktion med deres børn. En terapeut standsede videoen jævnligt for at diskutere metoder, som forældre kan bruge til bedre engagere deres børn, og styrke deres kommunikationsevner. Forældrene modtog flere support sessioner for de næste seks måneder, og blev enige om at gøre ved en halv time af planlagte aktiviteter med deres børn hver dag hele året. Derefter stoppede terapi sessioner.
Ved afslutningen af denne behandling, de børn, der har modtaget behandling havde mindre alvorlige symptomer på autisme. Og seks år senere opfølgning med 121 af de oprindelige undersøgelsens deltagere viste, at virkningerne af denne terapi var stadig tydelig. På en skala, der angiver autisme sværhedsgrad, scoringer var lavere hos børn, hvis familier havde modtaget træning: 7.3 versus 7,8 hos børn, som ikke havde fået interventionen. Blandt dem i interventionsgruppen blev 46% anses for at have "alvorlig" autisme. Denne andel var 63% i de ubehandlede børn.
De data er tilstrækkeligt til at understøtte bredere anvendelse af lignende tiltag, siger Green. "Vi mener, at dette kunne være, og bør være en del af en samlet hensættelse til børn med autisme."
Naturedoi: 10,1038 / nature.2016.20862

 1. Pickles, A. et al . Lancet http://dx.doi.org/10.1016/S0140-6736(16)31229-6 ( 2016 ).

Fra nature.com

Fra andre steder

http://www.nature.com/news/autism-study-finds-early-intervention-has-lasting-effects-1.20862
::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Aber genetisk modificeret til at vise autisme symptomer Men det er uklart, hvor godt resultatet passer betingelsen hos mennesker.

25 januar 2016

De laboratorie aber køre besat i cirkler, stort set ignorere deres kammerater og grynt spændt når stirrede på. Udviklet til at have et gen, der er relateret til autisme spektrum forstyrrelse i mennesker, aberne er endnu den mest realistiske dyremodel af tilstanden, siger deres skabere. Forskerne håber, at dyrene vil åbne nye måder at teste behandlinger og efterforske biologi autisme. Men juryen er stadig ude på, hvor godt aberne 'tilstand matcher menneskelige autisme. ** Første aber med tilpassede mutationer født ** Autisme har en bred vifte af symptomer og typer, og forskere mener, at mindst 100 gener spiller en rolle. Forskerne, der førte den seneste værk, der udkommer den 25. januar i Nature ( . Z. Liu // et al Nature // http://doi.org/bb3k, 2016 ), vendte sig til autisme-relaterede gen MeCP2 : mange af symptomerne på autisme findes i mennesker, der har ekstra kopier af genet ( MeCP2 -duplication syndrom) samt i mennesker, der har visse mutationer i dette gen (Rett syndrom). Forskere har udviklet aber til at have autisme-relaterede gener før ( . H. Liu // et al Cell Stem Cell // ** 14, ** 323-328, 2014 ), men dette er den første offentliggjorte demonstration af en sammenhæng mellem dem, gener og dyrenes adfærd. Tilbage i 2010, det hold, der gjorde det seneste værk, ledet af forskere ved Chinese Academy of Sciences 'Institut for Neurovidenskab i Shanghai, der er knyttet humane MeCP2 gener til en harmløs virus, som de sprøjtes ind i æg af krabbe-spiser makakaber ( Macaca fascicularis ). Æggene blev derefter befrugtet, og udviklingslandene embryoner implanteres i køer aber. Resultatet blev otte genetisk manipulerede nyfødte, der hver havde mellem en og syv ekstra kopier af MeCP2. Undersøgelser af andre, dødfødte aber afslørede, at de ekstra eksemplarer blev udtrykt i hjernen. "Det var den første spændende øjeblik," siger Zilong Qiu, en molekylærbiolog ved Institut for Neurovidenskab og medforfatter af papiret. ** Vanddrivende medicin forhindrer autisme hos mus og rotter ** Det næste gennembrud kom omkring et år senere, da aberne viste adfærd, der antydede ved autisme: kører rundt i stramme cirkler på en mærkelig måde. "Hvis en anden abe er på vej, vil det enten springe over aben, eller gå rundt om den, men så ville det vende tilbage til sin oprindelige cirkelbane," siger medforfatter Sun Qiang, en reproduktive biolog på instituttet. Holdet lanceret et batteri af adfærdsmæssige tests, som viste, at alle de aber havde mindst én autisme-lignende symptomer, såsom gentagne eller asocial adfærd, og at symptomerne var mere alvorlig hos mænd, som ses hos mennesker med MeCP2 overlapninger . Men det var stadig ikke nok til at være sikker på, at aberne var en sund model af autisme – og et papir, at holdet indleveret til offentliggørelse i 2013 blev afvist. Blandt andet korrekturlæsere ønskede at vide, om den usædvanlige opførsel var bare et resultat af svindel med genomet. "Vi havde brug for at vise, hvor genet gør en forskel," siger Qiu. Denne mulighed kom med den næste generation af makakaber, hvor holdet oprettet med hidtil uset tempo. Da aberne var 27 måneder gammel, og som endnu ikke kønsmoden, Suns hold tog testikler fra hannerne, modnet vævet kunstigt ved podning det ind under huden på ryggen af kastrerede mus , og brugte den resulterende sædceller til at befrugte æg fra ikke-manipuleret makakaber. Afkommet viste asocial adfærd på omkring 11 måneder. At både genet og symptomer syntes at være videre til en anden generation var endelig nok til at overbevise korrekturlæsere, siger Qiu. Yan-Hong Nie A makakabe manipuleret til at have autisme-lignende symptomer. Den makak-modellen er "bedre" til eksisterende musemodeller for autisme, fordi "det faktisk viser mere klart nogle af autisme-lignende adfærd," siger Alysson Muotri, der forsker stamceller, autisme og Rett syndrom ved University of California, San Diego . Men han tilføjer, at symptomerne i både mus og aber stadig synes mindre alvorlig end "hvad vi faktisk observerer i humane patienter". "Det er stadig uvist, om modellen faktisk kan generere nye indsigter i den menneskelige tilstand," siger han. ** Gen-redigerede "mikrosvin 'for at blive solgt som kæledyr på kinesisk institut ** Huda Zoghbi, en pioner inden for MeCP2 studier i mus ved Baylor College of Medicine i Houston, Texas, er endnu mere forsigtige. Aberne ikke efterligne nogle af de menneskelige MeCP2 -duplication symptomer, såsom kramper og svære kognitive problemer, konstaterer hun. Dette kan skyldes, at ekspressionen af genet i abe-modellen er udløst af en anden mekanisme end i mennesker – en begrænsning, at forfatterne anerkender – og hun rådgiver forsigtighed i at bruge modellen til at gøre antagelser om den menneskelige autisme. Qiu, i mellemtiden, er begejstret ved udsigten til at bruge modellen til at identificere, præcis hvor i hjernen den MeCP2 overekspression forårsager problemer. Hans hold er allerede bruger hjerne-billedteknologi på aberne at lokalisere sådanne områder. Dernæst forskerne planlægger at bruge CRISPR gen-redigering teknik til at slå de ekstra MeCP2 eksemplarer i celler i disse regioner, og derefter kontrollere, om de autisim symptomer stoppe. Det er usandsynligt, at en sådan teknik ville blive godkendt til brug i mennesker til enhver tid snart. Men de definerede regioner i aber kan målrettes med andre, eksisterende behandlinger – såsom deep brain stimulation, hvilket har haft succes med behandling af Parkinsons sygdom og depression. Fordi strukturen af muse hjerne er så forskellig fra den menneskelige hjerne, Qiu siger, at aben billeddannelse vil tillade flere paralleller, der kan drages med mennesker end mus undersøgelser kunne. ** Silkeaber er stjerner af Japans ambitiøse hjerne projekt ** Arbejde med en mental-sundhed hospital, er holdet forsøger også at identificere autisme-forbundne gener, der er mest almindelige i den kinesiske befolkning. Hvis ikke-menneskelige primater vise sig at være en nyttig model for psykiatriske lidelser, Kina og andre lande, der investerer kraftigt i forskning på aber, som Japan , kunne få et forspring i hjerneforskningen. Muotri siger, at sådanne undersøgelser ville sandsynligvis ikke ske i USA, for eksempel, hvor forskning i ikke-humane primater er dyrere og kontroversielt end i Japan eller Kina. "Kina og Japan har en klar fordel i forhold til USA på dette område," siger han. Nature529,449 (28 januar 2016) doi: 10.1038 / 529449a
image udadtil første monkey.jpgimage udadtil første monkey.jpg

image udadtil diuretic.jpgimage udadtil diuretic.jpg

image udadtil 1.19228.jpgimage udadtil 1.19228.jpg

image udadtil Kina-gm.jpgimage udadtil Kina-gm.jpg

image udadtil marmosets.jpgimage udadtil marmosets.jpg

Fra nature.com

http://www.nature.com/news/monkeys-genetically-modified-to-show-autism-symptoms-1.19228
::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
MRIs forudsige, hvilke højrisiko-babyer udvikler autisme som småbørn

Denne første-of-its-kind studie brugte MRIs til billedet hjerner af spædbørn, og derefter bruges forskere hjernen målinger og en computer algoritme til præcist at forudsige autisme før symptomerne sat i

Dato: 15. februar 2017Source: University of North Carolina Health CareSummary: Brug magnetisk resonans imaging (MRI) hos spædbørn med ældre søskende med autisme, forskere fra hele landet var i stand til at forudsige 80 procent af disse børn, som senere skulle opfylde kriterierne for korrekt autisme på to år af age.Share:

FULL STORY


image udadtil 170215130707_1_540x360.jpgimage udadtil 170215130707_1_540x360.jpg
Magnetisk resonans billeddannelse af hjernen (stock-motiv). Denne nye undersøgelse er den første til at vise det er muligt at identificere, hvilke spædbørn vil blive diagnosticeret med autisme på 24 måneder.
Credit: © Maxim Pavlov / Fotolia

Brug magnetisk resonans imaging (MRI) hos børn med ældre søskende med autisme, forskere fra hele landet var i stand til at forudsige 80 procent af disse børn, som senere skulle opfylde kriterierne for autisme ved to års alderen korrekt.
Undersøgelsen, der blev offentliggjort i Nature , er den første til at vise det er muligt at identificere, hvilke spædbørn – blandt dem med ældre søskende med autisme – vil blive diagnosticeret med autisme på 24 måneder.
"Vores undersøgelse viser, at tidlig hjernens udvikling biomarkører kan være meget nyttige i at identificere babyer på højeste risiko for autisme før adfærdsmæssige symptomer opstår," siger ledende forfatter Joseph Piven, MD, Thomas E. Castelloe Distinguished professor i psykiatri ved University of North Carolina-Chapel Hill. "Typisk er den tidligste en autisme diagnose kan stilles, er i alderen to og tre. Men for babyer med ældre autistiske søskende, kan vores imaging tilgang hjælpe med at forudsige i det første år af livet, som babyer er mest tilbøjelige til at modtage en autisme diagnose ved 24 måned. "
Dette forskningsprojekt omfattede hundredvis af børn fra hele landet og blev ledet af forskere ved Carolina Institut for Developmental Disabilities (CIDD) ved University of North Carolina, hvor Piven er direktør. Projektets øvrige kliniske sites inkluderet University of Washington, Washington University i St. Louis, og Børnehospitalet i Philadelphia. Andre vigtige samarbejdspartnere er McGill University, University of Alberta, University of Minnesota, College of Charleston, og New York University.
"Denne undersøgelse kunne ikke være afsluttet uden en større engagement fra disse familier, hvoraf mange fløj i at være en del af dette," siger første forfatter Heather Hazlett, ph.d., assisterende professor i psykiatri ved UNC School of Medicine og en CIDD forsker . "Vi er stadig indskrive familier til denne undersøgelse, og vi håber at begynde arbejdet på et lignende projekt at kopiere vores resultater."
Mennesker med autismespektrumforstyrrelser (eller ASD) har karakteristiske sociale underskud og demonstrere en række rituelle, repetitive og stereotype adfærd. Det anslås, at én ud af 68 børn udvikler autisme i USA. For spædbørn med ældre søskende med autisme, kan risikoen være så høj som 20 ud af hver 100 fødsler. Der er omkring 3 millioner mennesker med autisme i USA og snesevis af millioner verden over.
Trods megen forskning, har det været umuligt at identificere dem ved ultra-høj risiko for autisme før 24 måneder, hvilket er det tidligste tidspunkt, hvor kendetegnende adfærdsmæssige karakteristika ASD kan observeres og en diagnose stilles i de fleste børn.
Til denne Nature undersøgelse, Piven, Hazlett, og forskere fra hele landet udført MR-scanninger af spædbørn på seks, 12 og 24 måneder gamle. De fandt, at babyer, der udviklede autisme oplevede en hyper-udvidelse af hjernens overfladeareal fra seks til 12 måneder, sammenlignet med børn, der havde en ældre søskende med autisme, men ikke selv viser tegn på den tilstand på 24 måneder. Øget vækst i overfladeareal i det første leveår var knyttet til øget vækst i den samlede hjerne volumen i andet leveår. Brain tilgroning var bundet til fremkomsten af autistiske sociale underskud i det andet år.
Tidligere adfærdsmæssige undersøgelser af spædbørn, der senere udviklede autisme – der havde ældre søskende med autisme -revealed at social adfærd typiske for autisme opstår i løbet af andet leveår.
Forskerne tog så disse data – MRIs af hjernens volumen, overfladeareal, kortikal tykkelse på 6 og 12 måneder, og sex af børnene – og brugt en computer program til at identificere en måde at klassificere babyer mest sandsynlige til at opfylde for autisme ved 24 måneders alderen. Computerprogrammet udviklet den bedste algoritme til at opnå dette, og forskerne anvendt algoritme til et separat sæt undersøgelsens deltagere.
Forskerne fandt, at hjernen forskelle på 6 og 12 måneder hos børn med ældre søskende med autisme korrekt forudsagde otte ud af ti børn, som senere skulle opfylde kriterierne for autisme på 24 måneder i forhold til de børn med ældre ASD søskende, der gjorde ikke opfylder kriterierne for autisme på 24 måneder.
"Det betyder, at vi potentielt kan identificere børn, der senere vil udvikle autisme, før symptomerne på autisme begynder at konsolidere til en diagnose," siger Piven.
Hvis forældrene har et barn med autisme og så have en anden barn, kan en sådan test være klinisk nyttige til at identificere spædbørn størst risiko for at udvikle denne tilstand. Den idé ville være at så gribe ind "pre-symptomatisk" før fremkomsten af de definerende symptomer på autisme.
Forskning kunne så begynde at undersøge effekten af interventioner på børn i en periode, før syndrom er til stede, og når hjernen er mest medgørlige. Sådanne indgreb kan have en større chance for at forbedre resultater end behandlinger startede efter diagnosen.
"At sætte denne ind i den større sammenhæng neurovidenskab forskning og behandling, er der i øjeblikket et stort skub inden for neurodegenerative sygdomme for at kunne registrere de biomarkører for disse betingelser, før patienterne er diagnosticeret, på et tidspunkt hvor forebyggende indsats er muligt," Piven sagde. "Ved Parkinsons for eksempel ved vi, at når en person er diagnosticeret, har de allerede mistet en væsentlig del af dopaminreceptorer i deres hjerne, hvilket gør behandlingen mindre effektiv."
Piven sagde ideen med autisme er ens; når autisme er diagnosticeret på alder 2-3 år, har hjernen allerede begyndt at ændre sig væsentligt.
"Vi har ikke haft en måde at opdage de biomarkører for autisme før tilstand sætter ind og symptomer," sagde han. "Nu har vi meget lovende kundeemner, der tyder dette kan faktisk være muligt."


Story Kilde:
Materialer leveres af ** University of North Carolina Health Care ** . Bemærk: Indholdet kan redigeres for stil og længde.


Journal reference :

 1. Heather Cody Hazlett, Hongbin Gu, Brent C. Munsell, Sun Hyung Kim, Martin Styner, Jason J. Wolff, Jed T. Elison, Meghan R. Swanson, Hongtu Zhu, Kelly N. Botteron, D. Louis Collins, John N. Constantino, Stephen R. Dager, Annette M. Estes, Alan C. Evans, Vladimir S. Fonov, Guido Gerig, Penelope Kostopoulos, Robert C. McKinstry, Juhi Pandey, Sarah Paterson, John R. Pruett, Robert T. Schultz, Dennis W. Shaw, Lonnie Zwaigenbaum, Joseph Piven, J. Piven, HC Hazlett, C. Chappell, SR Dager, AM Estes, DW Shaw, KN Botteron, RC McKinstry, JN Constantino, JR Pruett Jr, RT Schultz, S. Paterson, L. Zwaigenbaum, JT Elison, JJ Wolff, AC Evans, DL Collins, GB Pike, VS Fonov, P. Kostopoulos, S. Das, G. Gerig, M. Styner, Core H. Gu. Udvikling Tidlig hjerne hos spædbørn med høj risiko for autisme spektrum forstyrrelse . Naturen , 2017; 542 (7641): 348 DOI: 10.1038 / nature21369

Cite denne side :

University of North Carolina Health Care. "MRIs forudsige, hvilke højrisiko-babyer udvikler autisme som småbørn: Denne første-of-its-kind studie brugte MRIs til billedet hjerner af spædbørn, og derefter bruges forskere hjernen målinger og en computer algoritme til præcist at forudsige autisme før symptomerne sat i . " ScienceDaily. ScienceDaily, den 15. februar 2017. <www.sciencedaily.com/releases/2017/02/170215130707.htm>.

https://www.sciencedaily.com/releases/2017/02/170215130707.htm

::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::

:::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::

::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::

:::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::

::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

:::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::

Tegn abonnement in

external image logo.gif

BioNyt Videnskabens Verden ( www.bionyt.dk ) is Danmarks oldest populærvidenskabelige tidsskrift for naturvidenskab. It is the only blad of synd kunst i Danmark, which is helliget international forskning within livsvidenskaberne.
Bladet bringer du aktuelle, exciting forskningsnyheder within biologi, medicin and other Naturvidenskabelige areas such as. Klimaændringer, nanoteknologi, partikelfysik, astronomi, seksualitet, biological våben, ecstasy, evolutionsbiologi, Kloning, fedme, søvnforskning, possibility for liv på mars, influenzaepidemier, livets opståen OSV.
Artiklerne roser til to do difficult stof forståeligt, Uden på den scientific Holdbarhed tabes.

Tilføj diskussion

Hjælp · Om · Blog · Prisfastsættelse · Privacy · Vilkår · **Support** · **Upgrade**
Dele ikke bidraget med besøgende er Copyright 2017 Tangient LLC
TES: Den største netværk af lærere i verden

Tegn abonnement på

BioNyt Videnskabens Verden (www.bionyt.dk) er Danmarks ældste populærvidenskabelige tidsskrift for naturvidenskab. Det er det eneste blad af sin art i Danmark, som er helliget international forskning inden for livsvidenskaberne.

Bladet bringer aktuelle, spændende forskningsnyheder inden for biologi, medicin og andre naturvidenskabelige områder som f.eks. klimaændringer, nanoteknologi, partikelfysik, astronomi, seksualitet, biologiske våben, ecstasy, evolutionsbiologi, kloning, fedme, søvnforskning, muligheden for liv på mars, influenzaepidemier, livets opståen osv.

Artiklerne roses for at gøre vanskeligt stof forståeligt, uden at den videnskabelige holdbarhed tabes.

Leave a Reply