Search Posts

video-konvertering MP4

Problem: At få mp4-videofiler vist eller konverteret Løsning: Download gratis konverteringsprogram fra denne adresse: Brug et konverteringsprogram eller videoklippeprogram, f.eks. "Final Cut".
Brug evt. at lade en Mac foretage konverteringen.

Forsøg på at bruge Anv mislykkedes – programmet var fra denne adresse:
http://www.any-video-converter.com/download-avc-free.php
SOM INDSÆTTER PROGRAMMET HER: C:Program Files (x86)AnvSoftAny Video Converter
OG DETTE IKON PÅ DIT SKRIVEBORD: Any Video Converter.jpg For at konvertere en video trykkes på KONVERTERING og derefter går programmet i gang med at gennemse den pågældende video, hvilket tager lige så lang tid som videoen varer. Først derefter kan man få mulighed for at konvertere videoen til et andet format. Hvis man fra starten kan lave den videotype man har brug for (og WINDOWS MOVIE MAKER forstår ikke MP4-filer) så har man altså sparet en del spildtid. Understøttede YouTube-filformater
Vælg det filformat, du ønsker at konvertere

  • .mp3, .wav, .jpg, .png

Tegn abonnement på

BioNyt Videnskabens Verden (www.bionyt.dk) er Danmarks ældste populærvidenskabelige tidsskrift for naturvidenskab. Det er det eneste blad af sin art i Danmark, som er helliget international forskning inden for livsvidenskaberne.

Bladet bringer aktuelle, spændende forskningsnyheder inden for biologi, medicin og andre naturvidenskabelige områder som f.eks. klimaændringer, nanoteknologi, partikelfysik, astronomi, seksualitet, biologiske våben, ecstasy, evolutionsbiologi, kloning, fedme, søvnforskning, muligheden for liv på mars, influenzaepidemier, livets opståen osv.

Artiklerne roses for at gøre vanskeligt stof forståeligt, uden at den videnskabelige holdbarhed tabes.

Leave a Reply