Search Posts

senior-vikarbureauet

=Senior-vikarbureauet=

Senior-vikarbureauet tager kampen op mod diskrimering og anden form for sortering af arbejdsstyrken.

Senior-vikarbureauet udbyder vikarer, som bureauet har udvalgt, efter en kronologisk liste, men naturligvis tilpasset virksomhedens faglige krav. Til gengæld påtager bureauet sig at teste arbejdssøgerne for præcis de færdigheder, som kræves i jobbet. Hvis firmaet inden en fastsat tid er utilfreds med den nye medarbejder påtager bureauet sig at forsøge at finde en erstatning uden ekstra betaling.

Alt for ofte spørger firmaer om irrelevante ting, når de skal udvælge en ny medarbejder. Blandt andet tager de i for høj grad alderen med i overvejelserne. I Storbritannien har et arbejdsgiverforum vedrørende aldring f.eks. beregnet, at aldersdiskriminering koster 31 milliarder pund om året i tabt produktivitet i Storbritannien. Desuden er det vanskeligt for arbejdssøgende at få arbejde, som de på papiret er overkvalificeret til. Det skal man lade folk selv afgøre. For den enkelte kan et mindre kvalificeret arbejde være det rigtige i en bestemt situation.

Senior-vikarbureauet påtager sig at udarbejde de testprøver, som er relevante for en bestemt stilling.

Senior-vikarbureauet
tlf. 21729908

*)

Tegn abonnement på

BioNyt Videnskabens Verden (www.bionyt.dk) er Danmarks ældste populærvidenskabelige tidsskrift for naturvidenskab. Det er det eneste blad af sin art i Danmark, som er helliget international forskning inden for livsvidenskaberne.

Bladet bringer aktuelle, spændende forskningsnyheder inden for biologi, medicin og andre naturvidenskabelige områder som f.eks. klimaændringer, nanoteknologi, partikelfysik, astronomi, seksualitet, biologiske våben, ecstasy, evolutionsbiologi, kloning, fedme, søvnforskning, muligheden for liv på mars, influenzaepidemier, livets opståen osv.

Artiklerne roses for at gøre vanskeligt stof forståeligt, uden at den videnskabelige holdbarhed tabes.

Leave a Reply