Search Posts

polterabend


Latterkursus København

Kontakt: ring på Tlf. 21 72 99 08 eller send en mail til frederiksberglatterklub@gmail.com
Et latterkursus er sjovt og lærerigt og lidt grænseoverskridende i en varm, hyggelig atmosfære. God motion for blodkredsløbet – fantastisk start på dagen – konceptet virker bl.a. følgende steder: Polterabend for piger – polterabend for mænd – firmaevents – teambuilding – konference-pause – jubilæum – fester – skoleklasser osv.osv.osv. Se hjemmesiden, der har mange flere oplysninger, og en masse morsomme, skægge og sjove video, foto og historier.
Tidsforbrug: Beregn 1 time.
Til den afsluttende fri latter kan det ved udendørs arrangementer være en fordel med noget at sidde på.
Pris: 100 kr/person, dog mindst 1500 kr. (Store firmaer betaler firmapris).

Et latterkursus er sjovt og lærerigt og lidt grænseoverskridende i en varm, hyggelig atmosfære. God motion for blodkredsløbet – fantastisk start på dagen – konceptet virker bl.a. følgende steder: Polterabend for piger – polterabend for mænd – firmaevents – teambuilding – konference-pause – jubilæum – fester – skoleklasser – institutioner. Se hjemmesiden (webkomplet.eu/frederiksberglatterklub), der har mange flere oplysninger, og en masse morsomme, skægge og sjove video, foto og historier.

Tidsforbrug: Beregn 1 time. (½ time – 1½ time). Tlf./sms: 21729908

Til den afsluttende fri latter kan det ved udendørs arrangementer være en fordel med noget at sidde på.

Pris: 100 kr/person, dog mindst 1500 kr. (Store firmaer betaler firmapris).

Sted: Typisk vil instruktøren komme ud til jer. Hvis det er længere fra København kan der aftales en transportpris. Arrangementet kan også foregå hos Frederiksberg Latterklub, Falkonergårdsvej 4, 1959 Frederiksberg C. eller udendørs.

http://polterabend.dk (siden blev startet af en danselærerinde, men fik ny ejer i 2017). Det koster ca. 1500 kr at annoncere på siden – dog afhængig af forskellige ting, så det kan også være dyrere og måske også billigere.

http://polterabend.com (siden blev startet i 1990'erne, men blev relanceret i 2017). Siden har ikke noget med polterabend.dk at gøre. Annoncering på siden er gratis. Kunden kan ved at bestille via siden få 100 kr rabat, som betales af eventarrangøren i form af 100 kr lavere beløb end normalt. I 2018 vil muligheden for gratis annoncering ophøre, og det vil koste 2000 kr at annoncere på siden eller mere. Op til den 1. juni 2018 vil du blive kontaktet, hvor vi sammen finder den bedste løsning til dig og dine kunder. Har du af en grund ikke lyst til at forsætte lukker vi bare din annonce og siger tak for samarbejdet. Ønsker du allerede nu at disponere på en banner annonce på forsiden, kan du få den til en intro pris på 2000,- kroner pr stk. Denne banner annonce har du på vores site helt frem til 1. juni 2018.

Tegn abonnement på

BioNyt Videnskabens Verden (www.bionyt.dk) er Danmarks ældste populærvidenskabelige tidsskrift for naturvidenskab. Det er det eneste blad af sin art i Danmark, som er helliget international forskning inden for livsvidenskaberne.

Bladet bringer aktuelle, spændende forskningsnyheder inden for biologi, medicin og andre naturvidenskabelige områder som f.eks. klimaændringer, nanoteknologi, partikelfysik, astronomi, seksualitet, biologiske våben, ecstasy, evolutionsbiologi, kloning, fedme, søvnforskning, muligheden for liv på mars, influenzaepidemier, livets opståen osv.

Artiklerne roses for at gøre vanskeligt stof forståeligt, uden at den videnskabelige holdbarhed tabes.

Leave a Reply