Search Posts

økologisk-jordbrugsskole


ØKOLOGISK JORDBRUGSSKOLE

Den 3. februar 1981 afholdtes stiftende generalforsamling for Danmarks første økologiske jordbrugsskole. Skolen skal ligge på den store ejendom Centralgården i Store Vildmose, hvor der er plads til 50 elever. Idemanden bag projektet er akademiingeniør Flemming Østergaard, der er leder af Miljøhøjskolen i Sterup ved Brønderslev. Den økologiske jordbrugsskole har på forhånd fået tilsagn om økonomisk støtte fra FDB og De danske Husmandsforeninger. Der skal afholdes 4 kurser å 3 måneder som eleverne skal kunne kombinere med undervisning på landets øvrige 24 landbrugsskoler. Politiken 23/1-81 s.3. Jyllandsposten 23/1-81 s.7.

Artiklen her bragtes i BioNyt nr.3

Tegn abonnement på

BioNyt Videnskabens Verden (www.bionyt.dk) er Danmarks ældste populærvidenskabelige tidsskrift for naturvidenskab. Det er det eneste blad af sin art i Danmark, som er helliget international forskning inden for livsvidenskaberne.

Bladet bringer aktuelle, spændende forskningsnyheder inden for biologi, medicin og andre naturvidenskabelige områder som f.eks. klimaændringer, nanoteknologi, partikelfysik, astronomi, seksualitet, biologiske våben, ecstasy, evolutionsbiologi, kloning, fedme, søvnforskning, muligheden for liv på mars, influenzaepidemier, livets opståen osv.

Artiklerne roses for at gøre vanskeligt stof forståeligt, uden at den videnskabelige holdbarhed tabes.

Leave a Reply