Search Posts

nemtilmeld

ARRANGEMENTER:
https://bionyt.nemtilmeld.dk/4/ (SERIEN: HARESKOVTURE)
https://bionyt.nemtilmeld.dk/1/ (FOREDRAG)

LOGIN OG OPRETTELSE ELLER REDIGERING AF ARRANGEMENTER:
https://bionyt.nemtilmeld.dk/login/

Udbetaling skal ikke automatisk, men først når anmodning om udbetailng sker. Det gøres således:

Beskrivelse af funktionen "udbetaling af deltagerbetalinger til arrangørens bankkonto":
https://www.nemtilmeld.dk/support/guides/48/transfer-event-revenue-to-your-own-bank-account/la-da/

Metode:
1) Tryk på arrangementets titel (eller det grønne status-ikon ud for arrangementet)
2) Tryk på knappen ”Udbetal fra arrangement”. (Posten "Beløbet der kan udbetales" er de betalinger som vedrører arrangementer, der er afsluttet for mere end to døgn siden)
3) Man bliver bedt om udbetalingen skal være fra kontoen generelt eller fra et specifikt arrangement (som man så vælger fra en liste)

(Samlet oversigt over foretagne udbetalinger: Gå til udbetalingssiden ved at klikke Konto->Udbetaling i toppen af administrationen; De enkelte arrangementer har ikke deres eget regnskab. Kontoen har én samlet saldo. Refunderinger, indbetalinger og udbetalinger fra et enkelt arrangement kan derfor medvirke, at den præcise omsætning for et andet arrangement ikke kan udbetales eller, at en refundering ikke kan blive gennemført før der er tilstrækkelig dækning på saldoen igen).

014 344046 T667 T156N1564R

Tegn abonnement på

BioNyt Videnskabens Verden (www.bionyt.dk) er Danmarks ældste populærvidenskabelige tidsskrift for naturvidenskab. Det er det eneste blad af sin art i Danmark, som er helliget international forskning inden for livsvidenskaberne.

Bladet bringer aktuelle, spændende forskningsnyheder inden for biologi, medicin og andre naturvidenskabelige områder som f.eks. klimaændringer, nanoteknologi, partikelfysik, astronomi, seksualitet, biologiske våben, ecstasy, evolutionsbiologi, kloning, fedme, søvnforskning, muligheden for liv på mars, influenzaepidemier, livets opståen osv.

Artiklerne roses for at gøre vanskeligt stof forståeligt, uden at den videnskabelige holdbarhed tabes.

Leave a Reply